Τελεία και παύλα, Κυριάκο είσαι κάβλ@

Γειά σου Πιτσιρίκο,
Είχα καιρό να σου στείλω δωράκι, οπότε πάρε τον σeξυ Κούλη.

Δέκα χρόνια αφού άφησα την Ελλάδα, έχω πάλι χρόνο για να μαστορεύω εικόνες στο φώτοσοπ.

Βιώνω την ανεργία βλέπεις στη Σουηδία, χάρη σε αυτό το υπέροχο οικονομικό σύστημα που μάλλον δεν θα με αφήσει να ησυχάσω.

Τουλάχιστον, εδώ πέρα, το κοινωνικό δίχτυ και η ασφάλεια που έχω δεν συγκρίνονται με την Ελλάδα.

Σε φιλώ.

Αλεξ.

(Αγαπητέ φίλε, μας έχει κ@βλώσει όλους σήμερα ο Μητσοτάκης. Κρίμα που δεν υπάρχει και τρίτη δόση του εμβολίου, για να χαρούμε λίγο ακόμα το υπέροχο σώμα του. Άντε να έρθει το καλοκαίρι να αμοληθεί στις παραλίες, να πάρουμε λίγο μάτι. Μια χαρά είσαι στη Σουηδία. Εντάξει, η Σουηδία δεν έχει Κυριάκο αλλά τουλάχιστον οι Σουηδοί δεν είναι γίδια όπως οι Έλληνες, να τους κλείσεις στα σπίτια τους, να τους επιβάλεις απαγόρευση κυκλοφορίας και να τους βάλεις να στέλνουν SMS για να ζητήσουν άδεια να πάνε το σκύλο να χέσει. Σε παρακαλώ να πεις στους Σουηδούς να έρθουν νωρίς φέτος για διακοπές στην Ελλάδα. Όσο πιο νωρίς έρθουν οι τουρίστες, τόσο πιο γρήγορα θα αφήσει η κυβέρνηση τα γίδια να βγουν έξω, για να σερβίρουν τους τουρίστες. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.