Αυτή η κόντρα πρέπει να σταματήσει.

Γεια σου Πιτσιρίκο μου.
Είμαι περίεργος πόσο θα κρατήσει αυτή η κόντρα που έχετε με τον Κυριάκο με τα μπάνια. Ξεκίνησε πριν κάνα χρόνο για πλάκα μεταξύ σας, αλλά πλέον έχει κλιμακωθεί σε βαθμό που ξεφεύγει λίγο από την πλάκα.

Στην αρχή είχε πλάκα η φάση και γελάγαμε. Αλλά μετά ο Κυριάκος έβαλε την Ζάκυνθο σε καθεστώς αυστηρού lockdown για να μην κάνεις μπάνιο και να σε προλάβει -γιατί είχε κάτι δουλίτσες και είχε χάσει κάτι μπάνια- αλλά και εσύ συνέχισες να τον προκαλείς με την ανευθυνότητά σου, αφού πήγαινες στις αμουδιές μόνος σου χωρίς μάσκα και SMS.

Αυτή η προκλητική συμπεριφορά, τελικά οδήγησε τον Κυριάκο να κλείσει όλη τη χώρα και πάει τριήμερο διακοπές στην Ικαρία για να σου την σπάσει και να κάνει μπανάκια στο Αιγαίο, που ξέρει ότι σου αρέσει περισσότερο.

Καταλαβαίνω ότι έχετε την κόντρα σας με το ποιος θα κάνει τα περισσότερα μπάνια, αλλά πλέον ο Κυριάκος οδηγεί την χώρα σε ακόμα χειρότερη οικονομική καταστροφή, καβαλάει στρατιωτικά ελικόπτερα και κλείνει την χώρα για να πάει διακοπές και να αναπληρώσει τις χαμένες του βουτιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, την άλλη εβδομάδα θα πάει Μύκονο και Σαντορίνη για τετραήμερο με αεροπλάνο C-130.

Εδώ, όμως, υπάρχει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα που δεν το έχετε σκεφτεί. Σοβαρότερο από την οικονομία της χώρας σας και φυσικά τις ζωές των ανθρώπων.

Βλέπεις εμείς οι Γερμανοί, το καλοκαίρι θέλουμε να έρθουμε για διακοπές στην Ελλάδα και πλέον φοβόμαστε ότι αυτή η κόντρα μπορεί να οδηγήσει σε αναταραχές και να μας χαλάσει τα καλοκαιρινά μας πλάνα.

Ένα χρόνο ετοιμαζόμαστε για να έρθουμε εκεί να κάνουμε τα μπάνια μας και να μας σερβίρουν καφεδάκι πάνω στο κύμα διδακτορικοί φοιτητές-γκαρσόνια με μελανιασμένα μάτια και σεξoυαλικά κακοποιημένοι wannabe μοντέλα-ηθοποιοί-τραγουδιστές.

Και όλα αυτά πάτε να μας τα χαλάσετε. Αυτό είναι απάνθρωπο.

Για τον λόγο αυτό παίρνω δημόσια την πρωτοβουλία σαν διαμεσολαβητής της διαμάχης αυτής και σας προσκαλώ να έρθετε εδώ στο Βερολίνο για να συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης, μέχρι να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση που να συμφέρει εμάς τους Γερμανούς.

Μπορούμε να το κανονίσουμε προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί θα έχουμε καλέσει τον φίλο μας τον Ερντογάν από Δευτέρα να του πουλήσουμε κάτι υποβρύχια, αλλά όχι σαν αυτά που πουλήσαμε σε εσάς που γέρνουν, αλλά από τα καλά.

Θα στείλω σε σένα και τον Κυριάκο ένα link να κάνουμε zoom meeting αύριο για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Φιλιά πολλά από το Βερολίνο.

Δ.

(Φίλε Δημήτρη, τον έχω σκίσει τον Κυριάκο στα μπάνια. Μπορεί πέρσι το καλοκαίρι να κόντευε να με περάσει αλλά του την έφερα. Δημήτρη, ο Κυριάκος δεν είχε φανταστεί πως εγώ θα έφευγα από την Αθήνα πριν κάνει lockdown, ενώ δεν είχε φανταστεί ότι φέτος δεν θα κάνει χειμώνα στην Ελλάδα. Έχει φάει τη σκόνη μου στα μπάνια. Δεν ξέρω στα παγωτά ποιος είναι πρώτος. Δημήτρη, ο Κυριάκος είναι ο πιο αγαπημένος μου πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος είναι ο πρωθυπουργός που απέδειξε πόσο προσκυνημένοι, ηλίθιοι και χάπατα είναι οι Έλληνες. Τους ειρωνεύεται μέσα στα μούτρα τους, κι αυτοί χαίρονται. Επίσης, εγώ, επί πρωθυπουργίας Κυριάκου κάνω τα περισσότερα μπάνια. Όλα καλά μου πάνε επί Κυριάκου. Ο Θεός να τον έχει καλά. Και είναι και γκόμενος ο Κυριάκος. Καλά, εγώ είμαι πιο γκόμενος. Τον περιμένω τον Κυριάκο να έρθει στη Ζάκυνθο. Και ό,τι ήθελε προκύψει. Κοίτα, Δημήτρη, που έκανα μπάνιο εγώ χτες.Διαλέγω παραλίες με εκκλησάκι, για να ανάβω κι ένα κεράκι στην Παναγιά, για να έχει καλά τον Κυριάκο. Πάντως, αυτός που πάει να μου κόψει τα μπάνια δεν είναι ο Κυριάκος αλλά όλοι οι καλοί φίλοι του μπλογκ. Κοίτα πόσα κείμενα έχω ανεβάσει από χτες το βράδυ. Και δεν τελείωσα ακόμα. Να είσαι καλά, Δημήτρη. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.