Ελέω Θεού μοναρχία

Πιτσιρίκο καλησπέρα,
Παρακολουθώ τους Έλληνες να είμαστε σε αφασία, φυλακισμένοι στα σπίτια μας από τις 18:00 πια, ζητώντας άδεια να βγούμε συγκεκριμένες μόνο ώρες και για συγκεκριμένους μόνο λόγους.

Από την άλλη, το βασιλικό ζεύγος Κυριάκος και Μαρέβα αλωνίζει την Ελλάδα με κάθε αφορμή (Να είναι καλά η Τατιάνα που έβαλε το χεράκι της να ξανασμίξουν).

Η Μαρέβα με οίκους μόδας, o Κυριάκος τριήμερο στην Ικαρία με χορηγία των υπηκόων για να επιβλέψει τη διενέργεια των εμβολιασμών.

Βέβαια, η Ικαρία έχει σχεδόν μηδενικά κρούσματα οπότε πιο πιθανό είναι να μεταδώσει τον κορονοϊό με την κουστωδία του παρά να προσφέρει κάτι, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα για την Ελλάδα μας, που έχει συνεχώς το βλέμμα στραμμένο προς τα πίσω, να πρωτοπορήσει στην οπισθοδρόμηση. Όπισθεν ολοταχώς.

Να επανέλθει ο θεσμός της βασιλείας. Όχι, όμως, συνταγματική μοναρχία αλλά ελέω Θεού, γνήσια. Άλλωστε, το Σύνταγμα κουρελόχαρτο έχει καταντήσει και το μόνο που μας προσφέρει είναι έξοδα και στρατιές διακοσμητικών κυβερνώντων και αξιωματούχων .

Θα γίνουμε το παράδειγμα για όλη την Ευρώπη και τον κόσμο με την επιστροφή στο Μεσαίωνα.

Ήδη, έχει εξαγγελθεί η ανακαίνιση των ανακτόρων και του κτήματος στο Τατόι και θα είμαστε έτοιμοι.

Θα πρότεινα τον Κυριάκο ως πρώτο βασιλέα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται γιατί είναι Έλληνας. Οι ιδιοκτήτες του προτεκτοράτου θα πρέπει να επιλέξουν κάποιον ξένο όπως έγινε με τον Όθωνα αρχικά και τον Γεώργιο Α΄ στη συνέχεια.

Ίσως, ο υιός του Κυριάκου θα μπορούσε, αλλάζοντας το όνομα του, καθώς έλκει την καταγωγή του από τον οίκο Γκραμπόφσκι.

Όμως, την καλύτερη ιδέα, πιτσιρίκο, στη φυλάω για το τέλος.

Ως γνωστόν, τα Επτάνησα δόθηκαν στην Ελλάδα ως προίκα με τον ερχομό του Βασιλέα Γεωργίου του 1ου. Από τότε άρχισε και για τα νησιά αυτά η σκοτεινή περίοδος της Ελληνοκρατίας.

Με την επάνοδο της μοναρχίας, θα αποκατασταθεί η ιστορική αδικία και θα επανέλθουν τα Επτάνησα στην Ευρώπη.

Βασικά, θα πωληθούν ώστε να ξεχρεώσει η Ελλάδα και να μπορεί να ξαναδανειστεί ανενόχλητη για να ξαναχρεωκοπήσει. Με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια.

Επειδή, όμως, η Ευρωπαϊκή Ένωση πάει και αυτή για φούντο, προτείνω μία άλλη χώρα εκτός ένωσης και ελπίζω να συμφωνήσεις.

Η χώρα αυτή έχει ένα κρατικό επενδυτικό ταμείο με περιουσία πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ που μόνο το 2020 κέρδισε πάνω από 100 δισεκατομμύρια.

Βέβαια, δεν είναι τόσο έξυπνος λαός, ούτε θεωρούν σε ποσοστό σχεδόν 90% ότι έχουν ανώτερο πολιτισμό. Και το χειρότερο δεν είναι τόσο πατριώτες όσο εμείς. Για να καταλάβεις, άφησαν αεροπορική εταιρεία να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, χωρίς να λάβει κρατική επιδότηση.

Ενώ εμείς -ως σωστοί πατριώτες- σώσαμε την εταιρεία μας με 120 ψωροεκατομμύρια και θα πάρουμε μελλοντικά πολλαπλάσια όταν θα εκτοξευθεί το ελατήριο της οικονομίας. Ό,τι έγινε και με τις τράπεζες δηλαδή που το ελληνικό κράτος αποκόμισε τεράστια κέρδη από τις ανακεφαλαιοποιήσεις (εδώ γελάμε δυνατά).

Έχεις, ήδη, καταλάβει ότι αναφέρομαι στη Νορβηγία ως μελλοντική ιδιοκτήτρια των Επτανήσων.

Έτσι και εσύ από τη Ζάκυνθο, πιτσιρίκο μου, γίνεσαι εν μία νυκτί εκατομμυριούχος Νορβηγός πολίτης -αντί να χρωστάς δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως Έλληνας- και ταυτόχρονα ζεις στο αγαπημένο σου νησί. Για εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες θα γίνει απρόσιτο βέβαια, αλλά δεν πειράζει, καλύτερα για εσάς

Το καλοκαίρι επισκέπτεσαι ανενόχλητος το Αιγαίο και την Κρήτη ως βορειοευρωπαίος τουρίστας -θα πάρεις μελλοντικά και την ανάλογη σύνταξη- και το χειμώνα, όταν θέλεις, θα ζεις ως ψηφιακός νομάς στην Αθήνα με χορηγία του Κώστα Μπακογιάννη.

Τέλειο;

Γιάννης

(Φίλε Γιάννη, πολύ ωραία η ιδέα σου. Τόσο για το βασιλικό ζεύγος Κυριάκου-Μαρέβα, όσο και για την Νορβηγία. Αγαπάω και τη Νορβηγία και τους Νορβηγούς. Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. Αισθάνομαι δισεκατομμυριούχος, αν και δεν έχω ιδιοκτησία. Βέβαια, θα ήθελα να έρθουν να ζήσουν Νορβηγοί στη Ζάκυνθο, μπας και σταματήσουν την καταστροφή της. Μάλλον, είναι ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό. Από την άλλη, υποθέτω πως τα Επτάνησα ανήκουν κι αυτά πια στους Γερμανούς. Ας τα βρουν οι Γερμανοί με τους Νορβηγούς, εμάς δεν μας πέφτει λίγος. Να είσαι καλά, Γιάννη. Την αγάπη μου. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στον βασιλιά της Νορβηγίας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.