Η κυβέρνηση επιβάλλει 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας, για να καταπολεμήσει τις σεξoυαλικές παρενοχλήσεις

Μετά τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για σεξoυαλικές παρενοχλήσεις και σεξoυαλικές κακοποιήσεις, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει 24ωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας, για να καταπολεμήσει αυτό το φαινόμενο, ενώ, παράλληλα, θα εμποδιστεί ακόμα περισσότερο η μετάδοση του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι σεξoυαλικές παρενοχλήσεις, είναι να κλείσεις τους Έλληνες στα σπίτια τους όλη τη μέρα.

Με την 24ωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι Έλληνες θα μπορούν να παρενοχλούν σεξoυαλικά μόνο όσους βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους -δηλαδή τους δικούς τους ανθρώπους- αλλά ας πρόσεχαν κι αυτοί με ποιους πήγαιναν κι έμπλεκαν.

Κανείς δεν ξέρει πώς έγιναν ξαφνικά τόσο καυλοπυρέσσοντες οι Έλληνες, αφού τους βλέπεις έτσι απαθείς και προσκυνημένους, και σκέφτεσαι πως θα βαριούνται πάρα πολύ να κουτουπωθούν μεταξύ τους, γιατί το κουτούπωμα είναι μια διαδικασία που -όσο να ‘ναι- απαιτεί κάποια προσπάθεια.

Οι συνεχείς μαρτυρίες από γυναίκες και άνδρες -ιδιαίτερα από το χώρο του θεάτρου- που καταγγέλλουν πως γνωστοί ηθοποιοί ήθελαν να τους φιστικώσουν παρά την θέλησή τους έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία που είναι αγνή και αθώα, και δεν ξέρει από τέτοια πράγματα.

Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως οι παρενοχλήσεις αφορούν γυναίκες, άνδρες και παιδιά, οπότε αποδεικνύεται πως οι παρενοχλούντες δεν κάνουν διακρίσεις και απλά ψάχνουν μια τρύπα να το βάλουν.

Για να συμμορφωθούν οι Έλληνες και να σταματήσουν την σεξoυαλική παρενόχληση, εκτός από το να μένουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους όλη τη μέρα, θα υποχρεώνονται να παρακολουθούν online παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, που είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκ@βλώσεις και να παγώσουν τ’ αρxίδια σου για πάντα.

Σε ό,τι αφορά το πότε θα σταματήσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν θα σταματήσει ποτέ γιατί είναι ένα μέτρο που βγάζει τον καλό εαυτό των Ελλήνων και δεν τους επιτρέπει να παρανομήσουν.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε πως η κυβέρνηση προέτρεπε τους Έλληνες την περασμένη άνοιξη να χειροκροτούν στα μπαλκόνια, ώστε να συνηθίζουν σιγά-σιγά στην ιδέα πως μόνο μέχρι τα μπαλκόνια θα μπορούν να πηγαίνουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.