Ο φερετζές του απατεώνα

Αγαπητέ μου blogger
Κανονικά ‘’δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ’’, όπως έλεγε ένας αείμνηστος πολιτικός απατεώνας που έφτιαχνε εκλογικούς νόμους tailor-made στα εκάστοτε κυβερνητικά συμφέροντα. Απέχοντας από την ψωροκώσταινα τα τελευταία 10 χρόνια, δεν μου πέφτει λόγος. Θα την πω την αποψάρα μου, όμως, γιατί σιχάθηκα το δήθεν ενδιαφέρον για την ψήφο των αποδήμων.

Δεν θα πάρουμε, μάστορα! Βολέψου με τους υποτακτικούς και τους παρατρεχάμενους σου, μ’ όλους αυτούς που τους πηδάς ασάλιωτα την ώρα που πανηγυρίζουν, άλλοτε γιατί ‘’μένουν Ευρώπη’’, άλλοτε γιατί είναι ‘’πρώτη φορά αριστερά’’, κι άλλοτε γιατί ‘’είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό’’.

Και μην ξεχάσεις να πηδήξεις και τους αλίμονους που δηλώνουν ‘’πρώτα η Ελλάδα’’, ή ‘’νόμος είναι το δίκιο του εργάτη’’. Κι όλους τους υπόλοιπους ταλαίπωρους που σπρώχνονται στην ‘’ελληνορωμαϊκή λύση’’, στα διάφορα κινήματα των ‘’ελεύθερων πολιορκημένων’’ της ‘’Νύχτας 37 και 3’’ και της ‘’Εξουσιομανία Ξανά’’.

Δεν θα πάρουμε, μάστορα, γιατί δεν μασάμε. Γεμίσατε με σωτήρες και Σωτήρηδες, εκλογολόγους και λοιμωξιολόγους, βαγγελάκηδες και βαρδινοκωστάκηδες, κι έγινε η χωματερή σας βόθρος κανονικός, που η βρώμα του φτάνει παντού και λερώνει τον αέρα που αναπνέουμε.

Κράτα την παρέα σου, μάστορα! Μάζεψε την κάθε ‘’υπέρκομψη’’ κυράτσα, τον κάθε μπούλη που δεν έχει Πέτσα αλλά έχει Σκέρτσο, βάλε κι όλους αυτούς που σπρώχνονται και σκοτώνονται στην ‘’επιτροπή απαυτολόγων’’, και φτιάξε την επόμενη ομάδα ά(χ)ριστων.

Δεν χρειάζεσαι την ψήφο των αποδήμων. Το χέσιμο είναι ατομική υπόθεση, οπότε σκατά φτιάχνεις άνετα μόνος σου. Δεν χρειάζεσαι παρέα!

Κωνσταντίνος

Scotland

(Αγαπητέ Κωνσταντίνε, ακριβώς έτσι. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.