Εναλλακτικός τουρισμός

Καλησπέρα Πιτσιρίκο,
Μετά από δυο εβδομάδες που πέρασαν έχοντας κάνει το Pfizer, πλέον μπορώ να πω ότι κι εγώ θεωρώ αντικειμενικά ότι τα νησιά είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει να ζει κανείς.

Το Βερολίνο αυτές τις μέρες ψήνεται στους 34-35 βαθμούς και αυτό σχεδόν με έκανε να θυμηθώ γιατί δεν μου αρέσουν τα ζεστά καλοκαίρια, αλλά ευτυχώς έκανε kick-in το Pfizer και τελικά κατάλαβα ότι μ’ αρέσουν οι 35 και οι 40 βαθμοί.

Δυστυχώς, εδώ δεν είναι νησί και δεν έχει θάλασσα που είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτή τη ζωή, οπότε αναγκαστικά πήγαμε σε ένα τεχνητό ποταμάκι στο πάρκο που παίζουν τα παιδιά με τα νερά και μετά συνεχίσαμε το πλατσούρισμα στο waterpark πίσω από από σπίτι.

Για βράδυ, σκέφτηκα να πάμε στο Museum Island που είναι το νησί στον Σπρε με τα μουσεία για να κάνουμε -και καλά- φάση ότι είμαστε σε νησί. Αλλά ήταν ήδη αργά οπότε δεν πήγαμε.

Σε άλλα σημαντικά, μου έκανε καλό που άνοιξα λίγο τώρα αργά το βράδυ το ελληνικό ίντερνετ και μετά από 10 λεπτά το έκλεισα, απορώντας τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους αυτοί οι άνθρωποι.

Ορδές βλαμμένων να τσακώνονται και να κάνουν πολιτικά σχόλια κάτω από ειδήσεις μιας αρρωστημένης δολοφονίας και άλλοι τόσοι να τσακώνονται για το αν είναι δολοφονία ή γυναικοκτονία.

Προφανώς, αυτά είναι τα σημαντικά ζητήματα της χώρας.

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν και κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι δίνουν οδηγίες για το πως να κάνεις σωστές και έξυπνες δολοφονίες και να μην τρως πολλά χρόνια στην φυλακή.

Θα πω χοντράδα τώρα, αλλά μπροστά σε όλα αυτά που έχουν γραφτεί πάλι light θα είναι.

Αφού αποτύχαμε στον κανονικό τουρισμό, ας διαφημίσουν τον τουρισμό που θα έρχονται τουρίστες στην Ελλάδα και θα σκοτώνουν τις γυναίκες τους με tips από την ελληνική αστυνομία για να εκτίουν μηδαμινές ποινές στην Ελλάδα.

Να φτιάξουν και φυλακές θέρετρα δίπλα από την θάλασσα, ώστε οι τουρίστες αυτοί να κάνουν και διακοπές και τα μπάνια τους όσο είναι στην φυλακή. Μάλιστα, να μπορούν να πληρώνουν για τις πολυτέλειες που θέλουν και το κράτος να έχει περισσότερα έσοδα.

Εναλλακτικός τουρισμός.

Ναι, ξέρω. Η μ@λακία πάει σύννεφο, αλλά πραγματικά αυτά μου έρχονται στο μυαλό, διαβάζοντας μόνο για 10 λεπτά το ελληνικό ίντερνετ.

Επίσης, το ελληνικό ίντερνετ μου θυμίζει για πολλούς λόγους αυτό το βιντεάκι που σου στέλνω.

Για να κλείσω με θετικό τόνο το κείμενο, τώρα υπό την επίδραση του Pfizer αποφάσισα να ακυρώσω τις διακοπές μου στην Στερεά Ελλάδα και να κάνω διακοπές σε νησί.

Φιλιά πολλά από το Βερολίνο.

Δ.

Υ.Γ. Επειδή όσοι δεν ακούν τα πόντκαστ δεν θα πιάσουν τα πειράγματά μας με τα νησιά και τα βουνά, έχω να τους προτείνω να αρχίσουν να τα ακούν, γιατί περνάμε καλά και κάνουμε τον χαβαλέ μας.

(Φίλε Δημήτρη, η ηλιθιότητα κάνει πάρτι στην Ελλάδα -και όχι μόνο- και δεν περιορίζεται στο Διαδίκτυο. Τελικά, η ηλιθιότητα είναι ο ιός, και είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Δημήτρη, εμένα με κούρασαν τα νησιά και αποφάσισα να πάω σε βουνό. Φτάνει πια με τις παραλίες με τη χρυσή άμμο, θα πάω στα πλατάνια. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.