Επιστροφή στην πατρίδα

Γεια σου, Πιτσιρίκο μου.
Τελικά, μετά από χρόνια περιπλάνησης στο εξωτερικό, πήραμε την απόφαση να επιστρέψουμε και εμείς στην Ελλάδα.

Καταλύτης στην απόφαση αυτή ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, η μείωση του χρόνου εργασίας στις 35 ώρες, ο μηδενισμός -ξαφνικά- των κρουσμάτων και των θυμάτων του covid, η εξαφάνιση της εγκληματικότητας και η επικράτηση της αξιοκρατίας των αρίστων και του επιτελικού κράτος.

Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφαση μας έπαιξε το γεγονός ότι η Μακεδονία είναι πλέον Ελληνική και ότι δεν κυκλοφορούν μαύροι φτωχοί μουσουλμάνοι, ξένοι και αλλόθρησκοι πλέον στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνεις έκαναν την παρούσα κατάσταση στην Γερμανία να μοιάζει με ένα απέραντο κωλοχανείο.

Την απόφαση την πήραμε πολύ γρήγορα και ήδη έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την μετακόμιση, γιατί οι τιμές των μεταφορικών εταιρειών αναμένεται να φτάσουν στα ύψη τον επόμενο καιρό, καθώς η επιστροφή των Ελλήνων μεταναστών θα είναι μαζική.

Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψουν ακόμα και μετανάστες τρίτης γενιάς από την Αυστραλία, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της χώρας.

Επομένως, κλείσαμε την επιστροφή μας και μάλιστα έχουμε και ένα βύσμα στο ληξιαρχείο, οπότε δηλώσαμε με την Λένα 25 χρόνων ο καθένας -όσο φαινόμαστε δηλαδή- ώστε να πάρουμε και το επίδομα των 150 ευρώ ο καθένας και να ξεκινήσουμε κάποιες επενδύσεις εκεί.

Επομένως, φίλοι του μπλογκ, τα λέμε όλοι μαζί στην Ελλάδα με το καλό που θα επιστρέψουμε όλοι μαζί και ελπίζω ο Πιτσιρίκος να κανονίσει ένα τριήμερο Party στον Κώστα τον Ναυαρίνο και να κάνει και τον DJ.

Φιλιά πολλά από το αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Δ.

(Φίλε Δημήτρη, θα πρέπει να παραδεχτείς πως οι ειδήσεις από την Ελλάδα έχουν τρελό γέλιο. Ειδικά, αν δεν ζεις στην Ελλάδα. Δημήτρη, δεν χρειάζεται να κάνω πάρτι· ένα πάρτι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Πάντως, σας περιμένω με αγωνία, γιατί φαντάζομαι τι έχει να πει το στόμα σου, όταν θα έρθετε για διακοπές. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.