Η κυβέρνηση απαγορεύει και τα ναρκωτικά στη Μύκονο

Σάλο έχει προκαλέσει η σκανδαλώδης απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει και τα ναρκωτικά στη Μύκονο, μια μέρα μετά την απόφαση να απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τη 1 το βράδυ και η μουσική όλο το 24ωρο.

Η απαγόρευση των ναρκωτικών στη Μύκονο αναμένεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον τουρισμό του νησιού, αφού τι να πάει να κάνει ένας τουρίστας στη Μύκονο αν δεν υπάρχει μουσική, απαγορεύεται η κυκλοφορία και δεν παίζουν και ναρκωτικά;

Τα ναρκωτικά ήταν η τελευταία ελπίδα της Μυκόνου να κρατήσει τους τουρίστες στο νησί.

Όπως δήλωσε ο πασίγνωστος επιχειρηματίας Κρις Ντρόγκας, ιδιοκτήτης του διάσημου club “Golden Visita”, τα ναρκωτικά είναι παράδοση στη Μύκονο -από την εποχή της Μαντούς Μαυρογένους- και πρόσθεσε πως είναι βέβαιος πως τα ναρκωτικά θα ξεγελούσαν τους τουρίστες και δεν θα καταλάβαιναν πως δεν παίζει μουσική πουθενά, αφού θα την άκουγαν με την κόκα.

Η κυβέρνηση θα κάνει διαρκή τεστ σε όλους τους τουρίστες της Μυκόνου, και όποιοι βρεθούν να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών θα μεταφέρονται για τιμωρία και απεξάρτηση στην Μακρόνησο, ενώ κάποιοι τουρίστες θα αναγκαστούν να δουλέψουν αμισθί για να βελτιώσουν τις άθλιες υποδομές της Μυκόνου, γιατί πρόσφατα τρύπησε ένας αγωγός στον Πλατύ Γιαλό και γέμισε με σκατά η θάλασσα.

Παράλληλα, η κυβέρνηση επιμένει πως δεν έχει κάνει lockdown στη Μύκονο αλλά έχει επιβάλει μόνο περιοριστικά μέτρα στην διασκέδαση, και έχει απόλυτο δίκιο, αφού όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι τουρίστες δεν πάνε στη Μύκονο για να ξεσαλώσουν και να φασωθούν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά για να κάνουν διαλογισμό ή γιόγκα και για να συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη όπως η κλιματική αλλαγή.

Στα σχέδια της κυβέρνησης ήταν να απαγορεύσει και το σeξ στη Μύκονο -γιατί υπάρχει η υποψία πως ο ιός μεταδίδεται πιο εύκολα με το κουτούπωμα, τις παρτoύζες και τα τριολέ, παρά όταν τρως στην παραλιακή ταβέρνα, αλλά, τελικά, δεν θα χρειαστεί, αφού χωρίς μουσική, πάρτι και ναρκωτικά θα είναι όλοι ξενερωμένοι και κανείς δεν θα θέλει να πηδήσει κανέναν.

(Η κυβέρνηση κράτησε όλη τη χώρα σε lockdown για εφτά μήνες με κύριο στόχο να σώσει τον τουρισμό, και ξεκίνησε τα lockdown από τις 17 Ιουλίου στη Μύκονο. Η αποτυχία της κυβέρνησης είναι προφανής και παταγώδης. Το βλέπει κανείς;)

(Οι φίλοι του μπλογκ που θέλουν να ενημερώνονται για τις νέες δημοσιεύσεις του μπλογκ από το Facebook, μπορούν να κάνουν follow εδώ: https://www.facebook.com/groups/pitsirikos)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.