Η κυβέρνηση θα ζητήσει πίσω τα 150 ευρώ από τους νέους που δεν θα κάνουν την δεύτερη δόση του εμβολίου

Απορίες έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να καταβάλλει 150 ευρώ στους νέους 18-25 ετών που θα κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, αν και όλοι γνωρίζουμε πια πως είμαστε ασφαλείς 15 μέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η κυβέρνηση σκέφτηκε πως πρέπει να δελεάσει με χρήματα τους νέους για να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά έχει τρόπο για να τους αναγκάσει να κάνουν και την δεύτερη δόση.

Μόλις εμβολιαστούν οι νέοι 18 με 25 ετών, η κυβέρνηση θα περάσει νέα τροπολογία που θα αναφέρει πως όποιος νέος δεν κάνει και την δεύτερη δόση θα πρέπει να επιστρέψει τα 150 ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να πρέπει οι νέοι να πληρώσουν 500 ευρώ, αν δεν κάνουν την δεύτερη δόση, ώστε να αναγκαστούν να εμβολιαστούν όλοι.

Επειδή οι περισσότεροι νέοι είναι μπατιράκια και είναι βέβαιο πως θα έχουν ήδη ξοδέψει τα 150 ευρώ για ποτά, καφέδες και γκομενικά -αφού οι νέοι, όπως μας ενημερώνουν τακτικά η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ της, έχουν ασυγκράτητο ερωτισμό και κουτουπώνονται αβέρτα-, οπότε θα αναγκαστούν να κάνουν και την δεύτερη δόση του εμβολίου, για να συνεχίσει η Ελλάδα να θριαμβεύει στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού.

Για την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη δόση του εμβολίου που θα γίνουν τον επόμενο χειμώνα, η κυβέρνηση έχει ένα διαφορετικό σχέδιο για να εμβολιάσει τους νέους.

Η κυβέρνηση θα κάνει ένα μίνι ντεμέκ πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία, θα κηρύξει επιστράτευση, θα εμβολιάσει όλους τους νέους μέσα σε μια εβδομάδα -με την δικαιολογία πως δεν πρέπει να διαδοθεί ο ιός στα πεδία της μάχης και μολύνουμε τους Τούρκους-, και μετά θα τους αφήσει ελεύθερους για να πάνε στις δουλειές που δεν έχουν, ώστε να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

(Για τους εκατοντάδες πια φίλους που μου γράφουν πως δεν βλέπουν -εδώ και μήνες- τις δημοσιεύσεις μου στο Facebook, αν και ακολουθούν τη σελίδα μου, να γράψω για μια ακόμα φορά πως δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Αν θέλετε, παραπονεθείτε στο Facebook, που δεν επιτρέπει την διάδοση των δημοσιεύσεών μου. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, εγώ έχω βρει την ησυχία μου. Και το Facebook να πάει να γ@μηθεί. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.