Όσα μας πήρανε με την καραντίνα θα μας τα δώσουν πίσω μόνο με καραμπίνα ή απλώς με την άμεση, μαζική, συλλογική παύση της κατανάλωσης; (αφιερωμένο στην Κάρμεν, την ομορφιά του Κόσμου)

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Σου γράφω από την “φλεγόμενη” από τον παρατεταμένο καύσωνα Θεσσαλονίκη. Σε μία Θεσσαλονίκη, όπου η πλήρης απουσία μέσων μαζικής μεταφοράς σε συνδυασμό με την αποκλειστική χρήση ΙΧ αυτοκινήτων και την υγρασία κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική και αφόρητη.

Όμως, αυτό το γεγονός και οι βέβαιες συνεπαγόμενες συνέπειες για την υγεία όλων δεν υπάρχει στην κατασκευασμένη από τα επιχορηγούμενα ΜΜΕ ειδησεογραφία. Ούτε, βέβαια, το γεγονός πως η υπερθέρμανση και η κλιματική αλλαγή είναι πια ένα παγκόσμιο πολύ ανησυχητικό φαινόμενο με τις θερμοκρασίες σε Καναδά και Σιβηρία να έχουν φτάσει στον Θεό.

Η μόνη απειλή είναι ο κορωνοϊός η μετάλλαξη Δέλτα, Έψιλον, Στ κοκ.

Στον περιφερειακό δρόμο-καρμανιόλα της πόλης, οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Περιφέρειας του Τζι-τζι, δεν συμβουλεύουν πια τους οδηγούς να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να φορούν ζώνες ασφαλείας γιατί σώζουν ζωές αλλά να φορούν μάσκες, αφού αυτές πια “σώζουν ζωές” (!). Τώρα και από τα αυτοκινητιστικά!

Την ίδια στιγμή οι θάνατοι από άλλα νοσήματα εκτός του Covid19 στη χώρα είναι πολλαπλάσιοι των αντίστοιχων στο εξωτερικό, ενώ ασθενείς άλλων νοσημάτων ή και χειρουργημένοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν το δικαίωμα να λάβουν βοήθεια από συνοδό-συγγενή τους (τι αφόρητη μοναξιά πράγματι και τι επίδραση μπορεί να έχει άραγε στην ανάρρωσή τους).

Επίσης, άνθρωποι πέθαναν με -ή από- covid19 μόνοι τους (κάποιοι από πείνα και δίψα), χωρίς να επιτρέπεται σε συγγενή τους να είναι δίπλα, και για πρώτη φορά μετά την Αντιγόνη οι άνθρωποι δεν μπορούν να πενθήσουν όπως αρμόζει τους νεκρούς τους (σχετικά έχει γράψει η εξαίρετη Κατερίνα Μάτσα).

Ταυτόχρονα, οι καραντίνες έχουν σημαδέψει την ψυχική υγεία όλων, ενώ οι πολυεθνικές των φαρμάκων με το ένοχο παρελθόν έχουν αρχίσει τον εμβολιασμό νέων και παιδιών με αμφίβολης αποτελεσματικότητας και δεδομένης πια επικινδυνότητας φαρμακευτικά προϊόντα, ενώ έχουν αρχίσει και οι κοινωνικές διακρίσεις στη βάση της φασίζουσας υγειονομικής ορθοδοξίας.

Είναι άραγε μακρινό ένα μέλλον στο οποίο ο δικτυωμένος άνθρωπος -του οποίου οι ζωτικές λειτουργίες θα παρακολουθούνται 24 το 24ωρο- θα δέχεται στο σώμα του τις οποιεσδήποτε επιταγές της υγειονομικής δικτατορίας;

Για όλο αυτό το ανθρωπιστικό ολοκαύτωμα και για το δυστοπικό μέλλον που προδιαγράφεται διαδήλωσαν πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου -πουθενά στα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν υπήρχε ως είδηση- με συνθήματα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών με επικίνδυνα πειραματικά εμβόλια, εναντίον του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου και της καραντίνας που επέβαλε ξανά αλλά και κατά του δισεκατομμυριούχου φιλάνθρωπου, μεγαλύτερου κατόχου γης στις ΗΠΑ, που έχει ανησυχίες για την δημόσια υγεία και στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (όχι την μείωση όμως της καπιταλιστικής βουλιμίας, της δικής του συμπεριλαμβανομένης).

Το ζήτημα κατά την ταπεινή μου γνώμη Πιτσιρίκο είναι παγκόσμιο, δεν αφορά τη χώρα μας και τους (“παραιτημένους”, “χάπατα” κλπ κλπ) Ελληνες και το αναλύει με καταπληκτική οξυδέρκεια και ψύχραιμο επιστημονικό λόγο ο Ιταλός φιλόσοφος Τζιόρτζιο Αγκάμπεν.

Γράφει λοιπόν ξεκάθαρα πως οι διεθνικές οικονομικές ελίτ αποφάσισαν το τέλος των Αστικών Δημοκρατιών και των Συνταγμάτων τους μέσω έκδοσης νομοθεσίας έκτακτης ανάγκης. Το ίδιο που έκανε και ο Χίτλερ -με την ανοχή και υποστήριξη και δυτικών πολυεθνικών, πχ την μηχανοργάνωση των στρατοπέδων συγκέντρωσης είχε αναλάβει η IBM- και χρειάστηκαν 12 χρόνια και ένας παγκόσμιος πόλεμος για να ανατραπεί.

Λέει ακόμα ο Αγκάμπεν πως στόχος της διεθνικής ελίτ είναι επίσης η εμπέδωση από τους ανθρώπους μιας αυτοαντίληψης που την ονομάζει “γυμνό σώμα”: Ό,τι απομένει από τον άνθρωπο εάν αφαιρέσεις τις σχέσεις με τους άλλους, την φιλία, τον έρωτα, τον πολιτισμό. Αυτή η επιδίωξη, αν ακολουθήσεις την διαδρομή του χρήματος, βλέπεις ξεκάθαρα ποιους συμφέρει: συγκεκριμένες φαρμακευτικές και όλες τις πολυεθνικές των νέων τεχνολογιών οι στόχοι των οποίων εξυπηρετούνται από τις διακηρύξεις του προέδρου του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ και συγγραφέα του The Great Reset.

Σε αυτούς τους τύπους αντιτίθεται -δεν ξέρω για πόσο ακόμη- μόνον ο Trump και οι πολιτείες των Ρεπουμπλικανών. Αν ξεκινήσει λοιπόν κάτι θα είναι από εκεί, και όταν λέω κάτι παραπέμπω στον τίτλο του κειμένου μου και την αναγκαιότητα της.. καραμπίνας για να πάρουμε πίσω ό,τι μας πήρε η καραντίνα (η φράση είναι δανεισμένη από το τεκμηριωμένο βιβλίο του Πέτρου Αργυρίου “Χωρίς Ανάσα. Τα χρονικά του μεγάλου φόβου” που αφορά σε ένα ιστορικό για το πώς διεφθαρμένοι παράγοντες της ιατρικής κοινότητας επί δεκαετίες επιχειρούσαν την εργαλειοποίηση του φόβου των ιών και των πανδημιών, μέχρι να φτάσουν στο σημερινό τέλεια οργανωμένο διεθνικό έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας).

Ακούγοντας λοιπόν τους δικούς μας υπαλληλίσκους πολιτικούς του εγχώριου προτεκτοράτου να απειλούν τους ανεμβολίαστους όχι με το αστέρι των στρατοπέδων συγκέντρωσης αλλά με διάφορους αποκλεισμούς από την καταναλωτική “κανονικότητα¨ (και την αριστερά να κρατάει το ίσο) αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να αποφευχθεί η …καραμπίνα με μία μοναδική, μαζική παγκόσμια κίνηση παύσης της κατανάλωσης που θα είχε ως αίτημα μία ανεξάρτητη έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού και την τιμωρία σε διεθνές δικαστήριο των υπευθύνων αυτής της τραγωδίας.

Και μετά ξύπνησα, ε;

Νομίζω το είδος της αντίδρασης είναι ζήτημα βαθμού απελπισίας και αν είσαι -ακόμη- βολεμένος προτείνεις κάτι τέτοιες φλώρικες διανοουμενίστικες λύσεις ή εκτονώνεσαι βρίζοντας του βολεμένους, σκατάδες κλπ Έλληνες, Ιταλούς, Κινέζους κ.ο.κ, ενώ αν πραγματικά δεν έχεις τίποτα να χάσεις τους γ@μάς το κέρατο με την καραμπίνα.

Και δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αν π.χ. τα εμβολιασμένα παιδιά σου δεν μπορούν να κάνουν παιδιά ή έχουν μείνει ανάπηρα από τις παρενέργειες του εμβολίου.

Συγκλονίζει το θέαμα ανάπηρης έφηβης στις ΗΠΑ που τρέφεται με σωληνάκι μετά τον εμβολιασμό της. Ποιος διεφθαρμένος νους θέλει να υποβάλει σε μία επισφαλή ιατρική πράξη με ένα πειραματικό προϊόν νέους που δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό; Νομίζω πως διακυβεύεται το μέλλον της ανθρωπότητας από μερικούς ψυχανώμαλους πλουσίους που εν έτει 2021 επαναφέρουν την χιτλερική -και όχι μόνο- ατζέντα των αρχών του 20ού αιώνα της ευγονικής και δια μέσου αυτής του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τώρα θα νομίσεις πως είμαι εμμονικός με τα εμβόλια, όμως επίτρεψέ μου να σου διηγηθώ μια ιστορία που έζησα εγώ και η οικογένειά μου τους τελευταίους δύο μήνες.

Πριν δύο μήνες, υιοθετήσαμε ένα γατάκι δέκα ημερών το οποίο είχε δεχθεί δαγκωματιές στο λαιμό και τον αυχένα ενός γάτου και η μαμά του δεν το δεχόταν πίσω. Το ταΐζαμε κάθε 4 ώρες με μπιμπερό μέχρι να απογαλακτίσει και να δεχθεί την στέρεη τροφή. Το είδαμε από ακίνητο νεογέννητο να γίνεται ένα ζωηρό γατάκι και να συνδέεται σιγά-σιγά μαζί μας και εμείς μαζί του, τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα σχεδόν το “αναστήσαμε”.

Στις 8 εβδομάδες έκανε το πρώτο του εμβόλιο και από ένα γατάκι που έσφυζε από ζωή και υγεία κατέπεσε τελείως. Εμφάνισε τρέμουλο, ανέβασε πυρετό, πονούσε σε όλο του το σώμα, έκανε διάρροιες και αιματουρία, σταμάτησε να τρώει έμενε κουλουριασμένο συνέχεια στη φωλιά του. Ο κτηνίατρος που του έκανε το εμβόλιο είπε πως είναι παρενέργεια του εμβολίου και θα φύγει όπως ήρθε.

Τελικά, “έφυγε” το γατάκι. Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις την θλίψη που νιώθουμε. Κάποιος φίλος μου είπε το εξής ενδιαφέρον (δεν μπορώ να το διασταυρώσω γιατί δεν είμαι στον χώρο): Τον τελευταίο καιρό έχει εμφανιστεί έλλειψη εμβολίων για τα κατοικίδια εξαιτίας του ότι όλες οι εταιρείες έχουν στραφεί στα εμβόλια για τον covid. To εμβόλιο που έκανε το γατάκι είναι μίας εταιρείας ανυπόληπτης γειτονικού “ευνομούμενου” κράτους με μαφιόζους πολιτικούς (όχι σαν εμάς με πολιτικούς- υποχείρια μαφιόζων). Ο ίδιος θα προτιμούσε να έμενε το ζώο του ανεμβολίαστο παρά να κάνει αυτό το εμβόλιο.

Το ζήτημα λοιπόν που προκύπτει είναι αυτό των προδιαγραφών ασφάλειας των εμβολίων των κατοικίδιων ζώων.

Ποιος όμως θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο την στιγμή που ο Μεγάλος Φόβος για την νιοστή μετάλλαξη του κορωνοϊού έχει παραλύσει τους ανθρώπους και αποδεχόμαστε πια “το πιο γρήγορο εμβόλιο” (!) και θανάτους από αυτά τα πειραματικά φαρμακευτικά προϊόντα, υγειών ανθρώπων που φτάνουν στους 4000 στις ΗΠΑ και στους 15000 στην Ευρώπη· αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία, ειδικοί εκτός του συστήματος μιλούν για πολλαπλάσια νούμερα.

Και ξαναλέω με την “αριστερά” που κάποτε διαδήλωνε για τα εγκλήματα των πολυεθνικών τώρα να υπερθεματίζει και η ψηφιακή έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών να διαφημίζει την Pfizer ως την εταιρία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Θέλω να λοιπόν να κλείσω με μερικές σειρές από το βιβλίο του Αγκάμπεν που προσωπικά με βοήθησαν να απαλλαγώ από τον Μεγάλο Φόβο γιατί με βοήθησαν να καταλάβω τι παίζει, μιας και οι Έλληνες διανοούμενοι από τους οποίους περίμενα κάποια αντίδραση είναι πια ζωντανοί νεκροί (εδώ και καιρό):

Καταργείται η αγάπη

στο όνομα της υγείας

έπειτα θα καταργηθεί και η υγεία

Καταργείται η ελευθερία

στο όνομα της ιατρικής

έπειτα θα καταργηθεί και η ιατρική

Καταργείται ο Θεός

στο όνομα της λογικής

έπειτα θα καταργηθεί και η λογική

Καταργείται ο άνθρωπος

στο όνομα της ζωής

έπειτα θα καταργηθεί και η ζωή

Καταργείται η αλήθεια

στο όνομα της πληροφόρησης

αλλά δεν καταργείται η πληροφόρηση

Καταργείται το σύνταγμα

στο όνομα της έκτακτης ανάγκης

αλλά δεν καταργείται η έκτακτη ανάγκη

Από την “φλεγόμενη” Νύφη του (σκατο) Θερμαϊκού σε αποχαιρετώ με μια φωτογραφία επισυναπτόμενη, αυτήν της Κάρμεν που ομόρφυνε την ζωή της οικογένειάς μου όσο καιρό κράτησε το ταξίδι της σε αυτόν τον πλανήτη. Βάλε την σε παρακαλώ μαζί με το κείμενό μου, αν θέλεις βέβαια αυτό να δημοσιευτεί, διότι πράγματι η ομορφιά σώζει αυτούς που μπορούν να την δουν.

Βαγγέλης

(Αγαπητέ Βαγγέλη, η δυστοπία προϋπήρχε του κορωνοϊού. Αν αξίζει η ζωή, είναι μια ζωή χωρίς φόβο. Αν πρόκειται να παίζουμε τους ζωντανούς χεσμένοι πάνω μας από το φόβο, εγώ προτιμάω να πεθάνω τώρα. Εν τω μεταξύ, ας κάνουμε καμιά βουτιά, και ας σκεφτούμε πως πιο άξιοι άνθρωποι από εμάς έζησαν σε πιο μαύρες εποχές και κατάφεραν να δημιουργήσουν και να μην ηττηθούν προσωπικά. Η Κάρμεν είναι τώρα κάπου χαρούμενη και παίζει. Ας παίξουμε. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.