“Κάποια στιγμή θα καεί”

Πιτσιρίκο, είσαι απαράδεκτος να σωπαίνεις για την καταστροφή της χώρας μας.
Εσύ και ο Ηλίας, και ο Άρης και ο Βασίλης, όλοι σας που συνέχεια κατηγορείτε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Μας γρουσουζεύετε με το βρωμόστομά σας!

Κάηκαν οι δύο μου βίλες στα Κιούρκα, το εξοχικό μου στους Θρακομακεδόνες, και το εργοστάσιό μου στο Κρυονέρι.

Πάνω που είχα κάνει και την τελευταία ρύθμιση για τις αυθαίρετες κατοικίες, που εδώ και μια δεκαετία σε “συνεννόηση” με την Πολεοδομία είχα εντάξει στο σχέδιο πόλεως, και αφού φίλησα τις κατουρημένες ποδιές του υπουργού μου, ώστε να “σπρώξει” το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων σε δασική έκταση.

Κι εκεί που θα έπαιρνα και νέο δάνειο, τάχα για το εργοστάσιο που είχα χτίσει με το πακέτο Ντελόρ (επί ΠΑΣΟΚ), ώστε να ολοκληρώσω το αυθαίρετο ξενοδοχείο μου στην Τήνο, μας βρήκε η συμφορά.

Παλιογκαντέμηδες!

Federico

Υ.Γ. Πιτσιρίκο, στη Ζάκυνθο, από το Ναυάγιο μέχρι το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, έχει δάσος. Το χρειάζεστε, ή να συνεννοηθώ με τον υπουργό μου να γίνει καμία επένδυση; “Κάποια στιγμή θα καεί”. Σωστά;

(Αγαπητέ Federico, δεν πειράζει που κάηκαν τα παράνομα κτίσματά σου. Έχω κανονίσει με τον υπουργό να σε βάλει στο νέο ΕΣΠΑ για τον τουρισμό, ενώ θα πάρεις και ένα καλό ποσό από το ταμείο υποστήριξης. Federico, δεν με άκουγες που σου έλεγα να χτίσεις μόνο στις Κυκλάδες που είναι μέσα στην πέτρα και δεν κινδυνεύουν από τις πυρκαγιές αλλά μόνο από το τσουνάμι που έρχεται όπου να ‘ναι. Όσο για το Ναυάγιο, μη μου το θυμίζεις γιατί έχουν μπλέξει τα πράγματα με τον εμίρη του Κατάρ που πήγε και πούλησε την έκταση που αγόρασε, και δεν θα μπουν τελικά οι νεροτσουλήθρες στο Ναυάγιο, για να βουτάει το χαρέμι του στην θάλασσα. Πάντως, Federico, είναι καταπληκτικό που όλη η Ελλάδα είναι ένα αυθαίρετο και οι Έλληνες έκαναν πρωθυπουργό έναν ζαβό που είπε για το δάσος “κάποια στιγμή θα καεί”, αλλά, παράλληλα, περιμένουν από αυτόν να σβήσει τις πυρκαγιές. Να είσαι καλά, Federico. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.