Έρχονται οι δεινόσαυροι να μας φάνε

Γεια σου πιτσιρίκο .
Έβλεπα το βίντεο που έκαναν τα ενωμένα έθνη για την κλιματική αλλαγή και διαβάζοντας το κείμενο του Κώστα (γεια σου Κώστα) σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη επιλογή για κατοικίδιο της Γκρέτα Τούνμπεργκ από αυτόν τον δεινόσαυρο (δεν τις ξέρω τις ράτσες ας πούμε ότι είναι T-Rex ) και να γινόταν κάπως έτσι το βίντεο.

Θα έσκαγε που λες πιτσιρίκο η Γκρέτα κρατώντας με λουρί τον T-REX εκεί στους παπατζήδες των Ενωμένων Εθνών να τους πει :

“Έφερα το κατοικίδιό μου, τον τελευταίο εναπομείναντα T-Rex να σας μιλήσει, που λόγω της καταστροφής του κλίματος του πλανήτη μας, για τον οποίο ευθύνεστε εσείς και η απληστία σας, είναι σε αφανισμό.

Δεν φαντάζεστε πόσο καλά και φιλικά ζώα είναι οι T-Rex όπως και ένας Παγκολίνος και μια Σουρικάτα που έχω σπίτι μου, γιατί εμείς οι πλούσιοι παίρνουμε αυτά τα ζωντανά σπίτι μας για να τα προστατεύσουμε, όχι σαν κάτι άλλους δήθεν φιλόζωους που τα μεγαλώνουν και τα αφήνουν ελεύθερα όταν τα βαρεθούν και λερώνουν τα πεζοδρόμια.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ήρθε η ώρα να πάρετε σωστές και δραστικές αποφάσεις για την κλιματική αλλαγή των αφανισμό των ειδών και γενικώς της ανθρωπότητας.

Τώρα θα αφήσω και τον REX ελεύθερο να τον χαϊδέψετε και να σας μιλήσει”

Βγάζει το λουρί η Γκρέτα αλλά, έτσι παιχνιδιάρικος και πεινασμένος που είναι ο REX, ορμάει στα ζαβά, αρχίζει να τρώει τους πρώτους και την Γκρέτα πάνω στον πανικό της:

“REX REX ήρεμα αγόρι μου, μην φοβάστε, να σας μιλήσει θέλει” .

Έτσι θα έπρεπε να ήταν το σωστό το ορθόδοξο βίντεο των Ενωμένων Εθνών.

Πιτσιρίκο, αυτοί οι πλούσιοι και οι παρατρεχάμενοί τους είναι ικανοί για τα φράγκα, να έρθουν κάποια μέρα στον πλανήτη μας φιλήσυχοι εξωγήινοι και να τους πουλήσουν για υψηλή τεχνολογία, ντιζελοκίνητα διαστημόπλοια EURO 8 για καλύτερη ροπή και οικονομία με πειραγμένα λογισμικά για χαμηλότερους ρύπους!

It’s now or never

Την αγάπη μου

Αντώνης

(Φίλε Αντώνη, θέλω να φωνάξω στον δεινόσαυρο “Πάρ’ τους Rex, φάτους!”. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.