Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αδειάσει 105 κλίνες ΜΕΘ μέσα σε μια μόνο μέρα

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δώσει στους Έλληνες την δυνατότητα να κάνουν lockdown στη χώρα που επιθυμούν.

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να επιλέξουν τη χώρα που επιθυμούν να περάσουν το lockdown αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιλεξουν μια χώρα που θα επιβάλει lockdown.

Η Ελλάδα δεν είναι ακόμα σε lockdown, επειδή η κυβέρνηση περιμένει να το απαιτήσουν οι πολίτες ή να επιδείξουν αίσθημα ατομικής ευθύνης και να κλειστούν μόνοι τους στα σπίτια τους μέχρι τον Μάιο που θα έρθουν οι τουρίστες.

Πάντως, η Ελλάδα δεν τα πάει άσχημα στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού, αφού κοντεύει να ξεπεράσει τη Σουηδία -“ευτυχώς που δεν γίναμε Σουηδία”-, κατά 2.500 νεκρούς, ενώ είναι βέβαιο πως η Ελλάδα, μέχρι την άνοιξη, θα έχει διπλάσιους νεκρούς από τη Σουηδία που είναι σε βαθιά παρακμή και παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Οι γνωστοί συριζοπλεμπαίοι, που είναι οπαδοί της μιζέριας, της γκρίνιας και της καταστροφολογίας, ουρλιάζουν για το γεγονός πως η Ελλάδα είχε 105 νεκρούς μέσα σε μια ημέρα από τον κορωνοϊό, ενώ δεν βλέπουν τη μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απελευθερωθούν μόνο μέσα σε μια ημέρα 105 κλίνες στις ΜΕΘ.

Σε κάθε περίπτωση, οι νεκροί δεν πρέπει να ενοχλούν κανέναν, γιατί, ως χριστιανοί ορθόδοξοι, ξέρουμε καλά πως υπάρχει και η Ανάσταση. Μην χάνουμε τώρα την πίστη μας.

Συμπτώματα κορωνοϊού παρουσιάζει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού στην ομιλία του στη Βουλή είπε στον Αλέξη Τσίπρα “Εσείς μας βάλατε στα Μνημόνια”.

Προφανώς, η επόμενη κατηγορία του Μητσοτάκη προς τον Τσίπρα θα είναι “Εσείς φταίτε κύριε Τσίπρα για την άθλια κυβέρνησή μου, γιατί εσείς με κάνατε πρωθυπουργό”, και σε αυτό δεν θα έχει και πολύ άδικο γιατί ήταν μεγάλη προσωπική επιτυχία του Τσίπρα ότι κατάφερε να κάνει πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης στη Βουλή, κακά μαντάτα στην ψwλή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.