Ήταν ανάγκη να συμβεί και σε μένα; (MeTooGr)

Σάλος επικρατεί πιτσιρίκο μετά από καταγγελία μητέρας πως γιατρός χρωμοσώματος Χy (απαγορεύεται να λέμε “άντρας” πλέον γιατί τα φύλα δεν είναι μόνο δύο) του νοσοκομείου παίδων της Πεντέλης, προσπάθησε να κάνει ένεση στην ανήλικη κόρη της και στη συνέχεια να την οδηγήσει σε κλίνη του νοσοκομείου.

Ο γιατρός κ. Κλυσήρας, από τη μεριά του επικαλέστηκε πως πρόκειται για παρεξήγηση και πως προσπαθούσε να κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Η μητέρα, κυρία Αγλαΐα Ψωλοτσακιστράκη, τσιρίζοντας στην κάμερα του Giga Channel το απόγευμα της Κυριακής απαίτησε την καταδίκη του γιατρού σε δημόσιο λιθοβολισμό, κάλυψη με πίσσα και πούπουλα και θανατο με ηλεκτροπληξία.

Μετά την κατακραυγή στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Τιτιβιστίρι 2.0”, ο υπουργός υγείας κ. Θωρακοπλεύρης, ανακοίνωσε το προληπτικό κλείσιμο όλων των νοσοκομείων παίδων της χώρας για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα παιδόφιλωv γιατρών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε πως είναι πρωτοφανές φαινόμενο η παιδoφιλία και πως η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και δεν είχε ποτέ, μα ποτέ σχέσεις με παιδόφιλoυς. Επίσης, συνέστησε σε όσους κατηγορούνται για τέτοιες ενέργειες να περιμένουν μερικά χρόνια και όλα αυτά θα ξεχαστούν.

Η πλατεία Συντάγματος γέμισε γυναίκες ντυμένες με μπούρκες και οπλισμένες με καλάσνικωφ για να διαμαρτυρηθούν για την έμφυλη βία.

“Συμφωνώ με το κλείσιμο των νοσοκομείων” είπε στην κάμερα η 25 χρονών ακτιβίστρια με το ψευδώνυμο TaratsaNinja. “Πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα μια γυναίκα για να εμπιστευτεί άντρα ώστε να κάνουν έρωτα και να κάνουν παιδιά μαζί”, τόνισε. “Τα νοσοκομεία παίδων σύντομα θα είναι άχρηστα”

“Η μπούρκα με βοηθάει να νιώθω ασφάλεια κρύβοντας την κολαστική ομορφιά μου”, είπε η Ελένη, ακτιβίστρια 30 χρονών κραδαίνοντας το Καλάσνικωφ. “Έχω κουραστεί να φοβάμαι πως θα με κοιτάξουν με αυτό το λάγνο βλέμμα, το βλέμμα του κυνηγού” είπε. “Αρκετά. Όποιος με ξανακοιτάξει για παραπάνω απο 2 δεπτερόλεπτα, δεν θα τον ανάψω, θα του την ανάψω”, απείλησε.

Οι ακτιβίστριες, εμπιστευόμενες την επιστήμη, διοργανώνουν έρανο για τη χρηματοδότηση εμβολίου εξωσωματικής γονιμοποίησης, ώστε να μην ξαναχρειαστεί να διακινδυνέψουν ποτέ την επαφή με άλλο άνθρωπο χρωμοσώματος Χy.

Το εμβόλιο, που θα βγαίνει σε συσκευασία δονητή, θα παραχθεί από την εταιρεία Poderna, η οποία ισχυρίζεται πως το εμβόλιό της έχει 95% πιθανότητα να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη με κοριτσάκι, ώστε να μην κινδυνέψει ποτέ η ανθρωπότητα ξανά από το βιαστογόνο χρωμόσωμα Χy.

Το κίνημα είναι πολύ ευχαριστημένο με την Poderna, που έχει απαράμιλλο ιστορικό επιτυχημένων ιατρικών σκευασμάτων.

Άντρες αντιεμβολιαστές φοβούνται πως το εμβόλιο περιέχει τοξικές μεταλλαξιογόνες ουσίες οι οποίες θα εκπέμπονται από τις εμβολιασμένες γυναίκες και θα αλλοιώσουν το Xy γονίδιό τους σε Xπσιπσιπσιπσι μετατρέποντάς τους σε γάτες.

Ο πρώην υπουργός υγείας, κ. Άντονυ Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον κ. Θωρακοπλεύρη πως του έκλεψε τη δόξα κλείνοντας τα νοσοκομεία παίδων, και μάλλον θα υπάρξει διακανονισμός μεταξύ των δυο για την προμήθεια που θα πάρουν από τους εκπρόσωπους της Τρόικας.

Οι ταραχές ανησύχησαν τις αρχές άλλα ευτυχώς το 95% της χώρας πανηγυρίζει για το Survivor, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Και με αυτά, κλείνω το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ από τον μακρινό Malmö

Α.

Υ.Γ. Όχι απλά χτυπιούνται οι χώροι που οι άνθρωποι συναντιούνται, πιτσιρίκο, χτυπιέται και οτιδήποτε μπορεί να φέρει τους ανθρώπους κοντά, και ο έρωτας είναι πολύ επικίνδυνος.

(Αγαπητέ φίλε, αν δεν υπάρχουν καθόλου νοσοκομεία παίδων, οι γονείς θα προσέχουν περισσότερο τα παιδιά τους. Μου αρέσει πολύ που η κυβέρνηση έχει κάνει κάλεσμα στους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό να επιστρέψουν. Κι αν αρρωστήσει το παιδί τους, θα το πηγαίνουν στη Σουηδία. Χρόνια πολλά! Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.