Από πότε χρειάζεσαι άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού για να φασωθείς;

Σάλος έχει προκληθεί στη χώρα μας, εξαιτίας της ταινίας μικρού μήκους «Ξεπαρθενών» που περιέχει μια σκηνή με ένα γκέι ζευγάρι που κάνει έρωτα στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι παραγωγοί της ταινίας δεν είχαν πάρει άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού.

Θα μας τρελάνετε; Από πότε χρειάζεται άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού για να γ@μήσεις;

Εντάξει, λείπω καιρό από την Αθήνα, αλλά δεν φανταζόμουν πως οι απαγορεύσεις και τα μέτρα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι έξαλλοι επειδή υπάρχει ερωτική σκηνή που γυρίστηκε στην Ακρόπολη.

Εγώ δεν ξέρω Αθηναίο που να μην έχει φασωθεί στην Ακρόπολη. Αν υπάρχει τέτοιος, θα έπρεπε να ντρέπεται.

Όταν ήμουν έφηβος, όποιο παιδί στην παρέα δεν είχε βγάλει τα μάτια του στην Ακρόπολη τον θεωρούσαμε παρθένο και αγάμητo.

Όταν περπατάμε στην Ακρόπολη, θυμόμαστε όλα τα σημεία της Ακρόπολης που ρίξαμε κουτούπωμα, ενώ μετανιώνουμε για εκείνα τα σημεία που τα αφήσαμε ανεκμετάλλευτα.

Για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα, η Ελλάδα είναι ένας απέραντος γαμιστρώvας, και αυτός είναι ο λόγος που εκατομμύρια τουρίστες την προτιμούν κάθε χρόνο.

Όσο για αυτούς αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να πέφτει φιστίκωμα μέρα-μεσημέρι στην Ακρόπολη και να μην το παίρνει χαμπάρι κανείς, μάλλον δεν ξέρουν τι γίνεται γύρω τους.

Όλοι παίρνονται παντού. Αν ήταν να σταματάς σε κάθε ζευγάρι που φασώνεται, δεν θα πήγαινες ποτέ στη δουλειά σου.

Όσο για αυτά περί ιερού βράχου της Ακρόπολης –όλα ιερά είναι στην Ελλάδα-, τι ανοησίες είναι αυτές;

Πού νομίζετε ότι γαμιόσαvτε οι αρχαίοι Αθηναίοι; Στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής;

Όχι, στην Ακρόπολη γαμιόσαvτε.

Πιστεύει κάποιος πως οι αρχαίοι Αθηναίοι έλεγαν πως δεν κάνει να κουτουπώνεσαι στην Ακρόπολη επειδή είναι …ιερός βράχος;

Δηλαδή, θα έβλεπε ο Περικλής τον Σωκράτη να κουτουπώνει την Μυρτώ ή την Ξανθίππη στην Ακρόπολη -ή και τις δυο μαζί- και θα του έλεγε “Α, Σωκράτη, θα σε μαλώσω, δεν κάνει να μανικώνεις την Μυρτώ στον ιερό βράχο”;

Το πιθανότερο είναι να πέταγε και ο Περικλής τον χιτώνα και να έκαναν ένα τριολέ πάνω στα μάρμαρα.

Αυτά με τους ιερούς βράχους είναι παπαριές των “χριστιανών” και των καθυστερημένων. Αυτοί βάφτισαν “ιερό βράχο” την Ακρόπολη.

Δεν είναι ιερά τα βράχια στη ζωή, ο έρωτας μόνο είναι ιερός. Ο έρωτας είναι η ιερή στιγμή των ανθρώπων, γιατί, όταν οι άνθρωποι κάνουν έρωτα, εξανθρωπίζονται.

Οπότε, όλοι στην Ακρόπολη για να φασωθείτε.

Κι επειδή τα “ιερά βράχια” έχουν κουράσει τους τουρίστες, η νέα καμπάνια της Ελλάδας στο εξωτερικό θα πρέπει να έχει τίτλο “Γ@μηθείτε στην Ακρόπολη”.

Ποιος δεν θέλει να γ@μηθεί στην Ακρόπολη και να ανεβάσει μετά τη φωτογραφία στα social media για να γ@μηθεί στα like;

Ποιος;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.