Φτωχιά κακοποίησε σεξoυαλικά ζάπλουτους επειδή είναι κακιά

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξoυαλικής κακοποίησης πλούσιων και ανυποψίαστων νεαρών ανδρών από φτωχιά που δεν έχει βρακί ν’ αλλάξει.

Οι νεαροί προέρχονται από καλές οικογένειες, αφού όλοι ξέρουμε πως, όταν μιλάμε για καλές οικογένειες στην Ελλάδα, εννοούμε τις πλούσιες οικογένειες και όχι τίποτα πτωχούληδες που βρομάει το χνώτο τους από την πείνα.

Στην Ελλάδα είναι καλή η οικογένεια του πρεζέμπορα αλλά είναι κακή η οικογένεια του ανθρώπου που κάνει τρεις δουλειές, για να ταΐσει τα παιδιά του.

Η φτωχιά παρέσυρε τους καλούς πλούσιους νεαρούς σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου και τους έριξε μαντζούνια στο ποτό τους, για να μην ξέρουν τι τους γίνεται και να γίνουν έρμαια στις ύπουλες διαθέσεις της.

Παράλληλα, η φτωχιά φρόντισε να έχει δολοφονήσει από πριν τους γονείς της και τον σύντροφό της -που ήταν κι αυτοί φτωχοί σαν αυτήν-, ώστε αφενός να καλύψει τα ίχνη της φτώχειας της και αφετέρου να δημιουργήσει την εντύπωση πως είναι το θύμα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η φτωχιά μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και όχι στους ανεξάρτητους δημοσιογράφους που δουλεύουν στα ΜΜΕ των μαφιόζων ολιγαρχών, με αποτέλεσμα να σοκαριστούν διάφοροι ευαίσθητοι “ακτιβιστές” που νομίζουν πως η Μαφία αντιμετωπίζεται με tweet και hashtag.

Οι τηλεοπτικές ιέρειες του MeToo κατάλαβαν αμέσως πως η φτωχιά είναι πανούργα και προσπαθεί να τυλίξει τους ζάπλουτους νεαρούς που -εντελώς τυχαία- είναι κώλoς και βρακί με τις περισσότερες παρουσιάστριες της τηλεόρασης.

Οπωσδήποτε, ήταν πολύ έξυπνο να εμπιστευτούν τόσοι άνθρωποι τη σοβαρή υπόθεση του MeToo σε βίζιτες της τηλεόρασης – αρσενικές και θηλυκές – αλλά με το πού εμφανίστηκε η πρώτη φτωχή και άσημη απέναντι σε “καλές οικογένειες”, οι βίζιτες δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό για το ποιον θα υποστηρίξουν.

Στην Ελλάδα, το MeToo αφορά μόνο πλούσιους και διάσημους. Οι άλλοι δεν μετράνε. Κι αυτό δεν φαίνεται στα  social media αλλά στα δικαστήρια.

(Πραγματικά, έχω την εντύπωση πως σύντομα η νεαρή θα κατηγορηθεί ότι βίασε τους πλούσιους νεαρούς. Γιατί αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Επίσης, είναι τρομερός ο μισογυνισμός που υπάρχει, και ακόμα πιο εντυπωσιακός είναι ο μισογυνισμός τόσων πολλών γυναικών. Μάλλον δεν είναι μισογυνισμός, είναι μισανθρωπία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.