Κι αν είμαι λούμπεν, μη με φοβάσαι, έγινα κιόλας 30 χρονών!

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Διαβάζοντας τους τίτλους των παγκόσμιων ειδήσεων στα ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα με κατακλύζει μια ανατριχίλα. Αναρωτιέμαι, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να λένε ότι είναι δημοσιογράφοι ή τηλετρομοκράτες;

Τελικά, όμως, τι είναι είδηση; Οποιοδήποτε γεγονός που κεντρίζει το ενδιαφέρον ή οτιδήποτε θα αποσπάσει την προσοχή του κοινού;

Με δεδομένο ότι η δημοσιογραφία στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης θυμίζει κακή, λούμπεν βιντεοταινία, μάλλον το δεύτερο!

Το σενάριο προβλέψιμο: πώς θα φοβίζουμε τον κόσμο.

Η σκηνοθεσία απλή: βία, μίσος και τρόμος!

Μα καλά, χάθηκε η αγάπη; Βεβαίως και χάθηκε! Σε μία κοινωνία που διψάει για αίμα και σπέρμα, η αγάπη αργεί να έρθει!

Από τις πρόωρα καλοκαιρινές όχθες του Σπρέε, κάπου ανάμεσα στο Δυτικό και Ανατολικό Βερολίνο,

Με αγάπη (Liebe Grüße)!!!!

Ανδρέας

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όλους τους τηλεκανίβαλους των τελευταίων 30 ετών σε αυτή τη χώρα! Η επιθυμία τους να είναι ζόμπι και να πίνουν το αίμα του κόσμου εκπληρώθηκε!

(Φίλε Ανδρέα, ο φόβος πουλάει. Σε τι βασίζονται οι περισσότερες θρησκείες; Στο φόβο του θανάτου. Και στο μίσος που πάει μαζί με το φόβο. Οπότε, αυτά πουλάνε τα ελληνικά ΜΜΕ. Πάντως, είναι εντυπωσιακό πως στην Ελλάδα δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ούτε ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ. Είναι 2022 και οι Έλληνες παρακολουθούν ακόμα ειδήσεις σε κανάλια μαφιόζων ολιγαρχών, με “δημοσιογράφους” σαν τον Χατζηνικολάου και τον Ευαγγελάτο. Περαστικά τους. Ευτυχώς, υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, οπότε υπάρχει η δυνατότητα -για όποιον το επιθυμεί- να μάθει και τις ειδήσεις. Κατά τ’ άλλα, στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία του Τύπου κι ας λένε οι κακοί οι ξένοι πως η Ελλάδα είναι στον πάτο. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.