Τούτο εστί το σώμα μου

Γεια σου αγαπητέ πιτσιρίκο.
Σοκ έχει προκαλέσει στη Σαουδική Αραβία, η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να κρίνει υποχρεωτική τη ζώνη αγνότητας για τις Αμερικανίδες!

Οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας, πρωτοπόρες του φεμινιστικού κινήματος, βγήκαν στου δρόμους για να διαμαρτυρηθούν γυμvές, από το φρύδι μέχρι το κάτω ματοτσίνορο.

Με την ίδια απόφαση, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απαγόρευσε την κυκλοφορία του βιβλίου της Simone de Beauvoir με τον τίτλο “Το δεύτερο φύλλο”, ενώ έκανε υποχρεωτική τη διδασκαλία σε όλα τα σχολεία του βιβλίου η “Χιονάτη και οι 7 νάνοι”!

Έντονη ήταν κι η αντίδραση της “Ευρωπαϊκής Ένωσης” δια της προέδρου της Ursula von der Leyen. Εξήγγειλε την ένταξη σε άμεσο καθεστώς υποψηφιότητας στην ΕΕ, κάθε χώρας του πλανήτη με θηλυκό όνομα, ώς ελάχιστη κίνηση υποστήριξης στις Αμερικανίδες. Προέκυψε όμως το θέμα με το επίσης θηλυκό όνομα της “Ρωσικής Ομοσπονδίας”, οπότε αποφασίστηκε να παραπεμφθεί στην φθινοπωρινή σύνοδο κορυφής του 2035.

Ταυτόχρονα, ο FDA ενέκρινε την άδεια για την εκατοστή δόση του εμβολίου της Pfizer, αφού πλέον επιβεβαιώθηκε κι από κλινικές μελέτες ότι μετά από τόσες δόσεις, προκαλεί αποβολές στις εγκύους, οπότε οι εκτρώσεις είναι περιττές.

Federico

Υ.Γ. Είναι πολύ ενδιαφέρον να επιβεβαιώνεται συνεχώς η ρήση του κοινωνιοβιολόγου Edward O. Wilson: “Το πραγματικό πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι το εξής: έχουμε παλαιολιθικά συναισθήματα, μεσαιωνικούς θεσμούς και τεχνολογία που μοιάζει με το θεό.”

(Φίλε Federico, έχω την εντύπωση πως η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις πάρθηκε για να γίνουν οι αμβλώσεις το κύριο θέμα στην πολιτική ατζέντα και να ανεβούν τα ποσοστά του Μπάιντεν, που έχουν πάει στον διάολο. Ωραία η οπισθοδρόμηση, για να μοιάζουν προοδευτικοί διάφοροι πολιτικοί απατεώνες. Μου θυμίζει την προώθηση της Χρυσής Αυγής πριν από δέκα χρόνια, ώστε να ξεπλυθούν και να μοιάζουν δημοκράτες οι πολιτικοί που χρεοκόπησαν τη χώρα. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.