Η Villa Rose είναι στη Στελίδα στη Νάξο (και εκεί έχω μείνει και έχω γράψει)

Αυτά τα 17 χρόνια του μπλογκ, έχω μείνει σε πολλά σπίτια γενναιόδωρων φίλων και φίλων αναγνωστών σε όλη την Ελλάδα, και, κυρίως στα νησιά. Τώρα, ένα από αυτά τα σπίτια, στη Νάξο, νοικιάζεται για τα καλοκαίρια.

Είναι η Villa Rose, στη Στελίδα της Νάξου, που ανήκει στην αγαπημένη φίλη, Mette Rosenvinge.

Η Mette είναι από την Δανία, είμαστε φίλοι τριάντα χρόνια, και εδώ την έχω φωτογραφίσει δίπλα στη μπουκαμβίλια στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της.

Σε αυτό το σπίτι έχω γράψει πάρα πολλά κείμενα, έχω κάνει πολλά podcast, έχω παίξει πολύ με τη Λίζα και τη Σάλι, το σκυλί και τη γάτα της Mette, και έχω περπατήσει πολλές φορές τα 700 βήματα μέχρι την παραλία του Αγίου Προκόπη -που είναι μάλλον η πιο αγαπημένη μου παραλία στην Ελλάδα- για να βουτήξω στη θάλασσα.

Αν κάποιος φίλος επιθυμεί να περάσει μερικές μέρες σε ένα υπέροχο διαμέρισμα, με ωραία θέα στην πολυαγαπημένη Νάξο, μπορεί να το κάνει πατώντας εδώ.

Καλή επιτυχία, Mette! Σε ευχαριστώ!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.