Λαθροκράτος

(Καλησπέρα Πιτσιρίκο, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού).
Παρ’ όλο που είναι τραγικό, είναι και γελοίο.
“Χαράς ευαγγέλια” για μερικούς από τους φιλοκυβερνητικούς ψηφοφόρους η ανακοίνωση της humanrightswatch360.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει πλέον την εξουσία να αποφασίζει για τα σύνορα της χώρας.

Εγώ πάλι, θεωρώ ότι τα σύνορα της χώρας καθορίζονται από διεθνείς συνθήκες, και ότι ο πλέον αρμόδιος να μας πληροφορήσει για αυτά είναι η προεδρία της δημοκρατίας. Ο αμέσως επόμενος, η κυβέρνηση.

Υπάρχει ένα και μόνο δημοσιοποιημένο επίσημο έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται οτι η συγκεκριμένη νησίδα είναι ελληνική όσο και η Καλαμάτα: το έγγραφο του κτηματολογίου που παρουσίασε στη βουλή ο Κατρούγκαλος.

Το κτηματολόγιο ανήκει στην κυβέρνηση, όχι σε κάποια ΜΚΟ.

Προσωπικώς, θα πιστέψω το έγγραφο του κτηματολογίου, και όχι την ανακοίνωση του κάθε τυχάρπαστου όπως ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ΜΚΟ, Ε. Φαρμάκης.

Μια παρένθεση εδώ, στην ανακοίνωση του Φαρμάκη υπάρχει αυτό το απόσπασμα:

“Από τα δημόσια διαθέσιμα σε μας στοιχεία και λαμβανομένου υπόψιν ότι η περιοχή παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα σύνθετο εδαφικό καθεστώς καθώς, ανάλογα με τη ροή του ποταμού, αναδύονται κατά διαστήματα τμήματα ξηράς κατά μήκος του, σχηματίσαμε την εσφαλμένη πεποίθηση ότι οι ανωτέρω βρίσκονταν επί ελληνικού εδάφους.”

Και ρωτώ: είναι δυνατόν μία νησίδα με ΔΕΝΤΡΑ να είναι “εποχιακή”; Να εμφανίζεται τον Ιούλιο και να εξαφανίζεται τον Γενάρη; Έχουμε κάνα γεωλόγο να μας πει υπεύθυνα;

Όσο για τη μικρή Μαρία, τι να πώ; Μακάρι να είναι μούφα η ιστορία αλλά, ξέρεις κάτι; Πάνω από μήνας έχει περάσει από τότε που την έθαψαν. Τι πιο εύκολο από να υποδείξουν οι μάρτυρες το σημείο ταφής και να γίνει εκταφή. Και, αν πάλι είναι ζωντανή (υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της στη νησίδα), ΠΟΥΝ’ ΤΗ; Την κρύβει ο Κατρούγκαλος σπίτι του; Δεν μπορεί να τη βρει η ΚΥΠ;

Επομένως και δυστυχώς, η τραγική ιστορία αυτού του κοριτσιού είναι αληθινή.

Και “θολώνεται” από μία κυβέρνηση που ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ με αυτή την υπόθεση. Και πασχίζει να την κρύψει και να την αλλοιώσει, εντός και εκτός Ελλάδος.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος λοιπόν ότι η νησίδα είναι ελληνικό έδαφος, ότι η Μαρία πέθανε, ότι η ανακοίνωση του Φαρμάκη είναι προϊόν εκβιασμού από ένα κράτος που τα κάνει σκατά και στα εύκολα και τρέχει μετά να μπαλώσει τις μαλακίες του με κοτζαμπάσικες και μαφιόζικες μεθόδους.

Επίσης, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δολοφονήθηκαν και άλλοι δύο από εκείνη την ομάδα μεταναστών (σύμφωνα με καταγγελίες) από τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που παριστάνουν τους συνοριοφύλακες.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλες οι περιπτώσεις κακομεταχείρισης, δολοφονιών και πνιγμών προσφύγων σχετίζονται με τα λεφτά που απομυζούν οι δύο δουλέμποροι/σωματέμποροι: το ελληνικό λαθροκράτος και το τούρκικο λαθροκράτος.

Πληρώνει ο μετανάστης τα τουρκόφωνα και ελληνόφωνα αποβράσματα; Περνάει.

Δεν πληρώνει; Πεθαίνει.

σφ

(Αγαπητέ φίλε, είναι άθλιο να εργαλειοποιούνται πρόσφυγες και μετανάστες από κυβερνήσεις και κόμματα. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι ανυπόφοροι στην προσπάθειά τους να κερδίσουν οφέλη από το οτιδήποτε. Επίσης, είναι τρομακτική η υστερία που ξεσπάει ανάμεσα στους υπαλλήλους αυτών των κομμάτων στα σόσιαλ μίντια, για το οποιοδήποτε θέμα. Και βέβαια, νεοδημοκράτες και συριζαίοι συμπεριφέρονται σαν να πρέπει όλοι μας να είμαστε Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό, αφού στις τελευταίες εκλογές των 42% αυτών που έχουν δικαίωμα δεν ψήφισαν, ενώ όσοι ψήφισαν δεν ψήφισαν όλοι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια, το 71% του 58% που ψήφισαν στις εκλογές του 2019, ψήφισαν ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί δεν είναι καν η πλειοψηφία σε αυτούς που έχουν δικαίωμα ψήφου. Δεν περιμένω την αλήθεια για το τι συνέβη στον Έβρο από κανέναν. Σε μια χώρα που η χρεοκοπία αντιμετωπίστηκε σαν φυσικό φαινόμενο και κανείς δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της, μόνο αφελείς και ηλίθιοι εμπιστεύονται ακόμα πολιτικούς και κόμματα. Και βέβαια, η μεγαλύτερη ευθύνη είναι στους πολίτες της χώρες, που έχουν επιλέξει να είναι δούλοι στη χώρα της Μαφίας. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.