Μετά τα αντικλεπτικά στις παιδικές τροφές, έρχονται αντικλεπτικά στα ορφανά παιδιά

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει αντικλεπτικά στα ορφανά παιδιά, λίγο μετά την απόφαση κάποιων σούπερ μάρκετ να βάλουν αντικλεπτικά στις παιδικές τροφές.

Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδικής Εκμετάλλευσης, μετά την τοποθέτηση αντικλεπτικών στα ορφανά παιδιά, κανείς δεν θα μπορεί να κλέψει τα ορφανά παιδιά του άλλου και να τα εκμεταλλευτεί -γιατί θα χτυπάει ο συναγερμός-, οπότε θα τα εκμεταλλεύεται αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης τους.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, το αντικλεπτικό στα ορφανά θα έχει GPS και θα είναι διακριτικό, αφού θα τοποθετείται στο μέτωπο των παιδιών και θα έχει γαλανό χρώμα, ώστε να ταιριάζει με τη μάσκα που θα φοράνε τα παιδιά και να μην τους χαλάει τα όμορφα και δροσερά προσωπάκια τους.

Ο υπουργός Παιδικής Εκμετάλλευσης τόνισε πως τα ορφανά παιδιά είναι ακριβό προϊόν και έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα και υπάρχει ο κίνδυνος η χώρα να ξεμείνει από ορφανά -εξαιτίας της μείωσης των γεννήσεων και της φυγής πολλών νέων ζευγαριών στο εξωτερικό-, οπότε υπάρχει η σκέψη να γίνει εισαγωγή ορφανών παιδιών από το εξωτερικό, αν και τα ορφανά εξωτερικού είναι κατώτερης ποιότητας από τα ελληνικά, αφού δεν έχουν το απαράμιλλο ελληνικό DNA.

Ο υπουργός εξήγησε πως τα ορφανά παιδιά είναι πολύ χρήσιμα για να κάνουν φιλανθρωπίες οι μαφιόζοι ολιγάρχες, οι ναρκέμποροι, οι έμποροι λευκής σαρκός και οι έμποροι όπλων, ώστε αφενός να βελτιώνουν το δημόσιο προφίλ τους και αφετέρου να ξεπλένουν χρήματα από τις βρωμοδουλειές τους.

Μετά την τοποθέτηση του αντικλεπτικού μηχανισμού στα ορφανά παιδιά, καμία δομή προστασίας παιδιών -κρατική, ιδιωτική ή εκκλησιαστική- δεν θα μπορεί να κλέψει παιδιά από μια άλλη δομή, αν και δεν θα απαγορεύονται οι αγοραπωλησίες παιδιών μεταξύ των δομών, με την προϋπόθεση πως θα τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

“Δεν θα επιτρέψουμε τον πόλεμο με συκοφαντίες και καταγγελίες ανάμεσα στις δομές με σκοπό την υφαρπαγή ορφανών” δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Παιδικής Εκμετάλλευσης.

Κάποιες δομές εξετάζουν το ενδεχόμενο να νοικιάζουν ορφανά σε μαφιόζους για τις φιλανθρωπικές δεξιώσεις τους αλλά οι τιμές θα είναι πολύ υψηλές και οι μαφιόζοι θα πρέπει να επιστρέφουν τα παιδιά στην κατάσταση που τα παρέλαβαν.

Η υιοθεσία ορφανών παιδιών θα παραμείνει μια δύσκολη διαδικασία στην Ελλάδα, γιατί, αν τα ορφανά βρεθούν σε ανάδοχη οικογένεια, δεν θα είναι πια ορφανά και δεν θα μπορούν οι ναρκέμποροι να ξεπλένουν τα ναρκοδολάρια σε φιλανθρωπίες, ενώ, παράλληλα, τα υιοθετημένα παιδιά δεν θα συγκινούν την αθώα ελληνική κοινωνία, αφού οι περισσότεροι Έλληνες γουστάρουν να υπάρχουν ορφανά παιδιά που κακοποιούνται και υποφέρουν, ώστε οι ίδιοι να το παίζουν ευαίσθητοι και ανθρωπιστές από μακριά.

(Οι περισσότεροι νομίζουν πως σκοπός της σάτιρας είναι το γέλιο. Όχι. Σύμφωνα με το λεξικό του Μπαμπινιώτη, η σάτιρα είναι «λογοτεχνικό είδος -έμμετρο ή πεζό- στο οποίο με τρόπο σκωπτικό ασκείται κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις της κοινωνίας με σκοπό τη διόρθωσή τους».)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.