Στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα υπάγεται στο εξής η Κιβωτός του Κόσμου

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εξής η Κιβωτός του Κόσμου να υπάγεται στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έχει μόνο την εποπτεία της ΕΥΠ αλλά και της Κιβωτού του Κόσμου.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθεί προσωπικά όλες τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου με το Predator.

Μέσω του Predator, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορεί να βλέπει ποιο παιδί κάνει αταξίες, ποιο παιδί τρώει ξύλο και ποιο παιδάκι κινδυνεύει να χουφτωθεί από κάποιον ενήλικα ή από κάποιο άλλο παιδάκι.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι θα ξέρουμε την αλήθεια -αφού θα υπάρχουν βίντεο και ηχογραφήσεις από όλους τους χώρους των δομών- και δεν θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το αν η Αννούλα έκλεψε το μπουφάν του Γιωργάκη ή ο Γιωργάκης λέει ψέματα επειδή θύμωσε που η Αννούλα έδωσε το γλειφιτζούρι της στον Δημητράκη.

Παράλληλα με την παρακολούθηση όλων των δομών της Κιβωτού του Κόσμου μέσω Predator, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα αναλάβει ο ίδιος την διεύθυνση της Κιβωτού, αντικαθιστώντας τον πατέρα Αντώνιο.

Για να μην νιώθουν άβολα τα παιδιά με την αντικατάσταση του πατέρα Αντώνιου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κυκλοφορεί ανάμεσά τους με ράσο και θα ζητήσει από τα παιδιά να τον αποκαλούν “πατέρα Κυριάκο”.

Η Μαρέβα θα είναι στο πλευρό του Κυριάκου, και τα παιδιά θα την αποκαλούν “υπέρκομψη πρεσβυτέρα”.

Το σχέδιο είναι να ενοποιηθεί κάποια στιγμή η ΕΥΠ με την Κιβωτό του Κόσμου και τα ορφανά παιδιά να μεγαλώσουν και να στελεχώσουν την ΕΥΠ, ώστε να μας παρακολουθούν όλους και η Ελλάδα να μεγαλουργήσει ξανά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.