Παιδί διάβασε παραμύθι σε drag queens

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η είδηση πως παιδί διάβασε σε 30 drag queens ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, με τον τίτλο “Το παιδί που έσωσε τα Χριστούγεννα”.

Μετά τις απειλές που δέχτηκε το παιδί, αναγκάστηκε να διευκρινίσει πως δεν πήγε στην εκδήλωση για να ασεξουαλικοποιήσει τις drag queens -ούτε να τις παιδικοποιήσει-, και τόνισε πως πήγε στην εκδήλωση μόνο και μόνο για να διαβάσει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι για drag queens.

Επίσης, το παιδί κατηγόρησε όλους αυτούς που αντέδρασαν εναντίον του για παιδοφοβία (σ.σ. “Παιδοφοβία”, λέξη που δημιούργησε μόλις τώρα ο πιτσιρίκος γιατί είναι και λεξιπλάστης).

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί στην εκδήλωση υπήρχαν μόνο drag queens και ούτε ένας drag king -μια ξεκάθαρη διάκριση σε βάρος των drag kings-, το παιδί απάντησε πως είχαν προσκληθεί και drag kings στην εκδήλωση αλλά εκείνη την ώρα έπαιζε ο Ολυμπιακός και οι drag kings προτίμησαν να δουν τον γαύρο και να πιούν μπύρες.

Το παραμύθι “Το παιδί που έσωσε τα Χριστούγεννα” είναι ένα ανέκδοτο παραμύθι του Αλεξάντρ Τολστογιέφσκι, με κεντρικό ήρωα ένα ξωτικό που βρίσκεται στο εργαστήριο του Άι Βασίλη.

Το ξωτικό απορεί με το γράμμα μιας drag queen που ζητάει από τον Άι Βασίλη να της φέρει τα Χριστούγεννα ένα Καλάσνικοφ και ενός drag king που ζητάει να του φέρει έναν δoνητή.

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι, βλέποντας την αναστάτωση του ξωτικού, επενέβη και του είπε: “Υπάρχει κάποια μαγική γραμμή που μας χωρίζει και λέει ποιο δώρο μπορεί να ζητήσει μια drag queen και ένας drag king; Γιατί θα σου φαινόταν λογικό να ζητήσει δoνητή η drag queen και Καλάσνικοφ ο drag king και αναστατώνεσαι όταν συμβαίνει το αντίθετο; Μήπως είσαι σeξιστής;”.

Το ξωτικό απάντησε στον Ρούντολφ πως αυτό που τον σόκαρε δεν ήταν πως η drag queen ζήτησε Καλάσνικοφ και ο drag king δονητή αλλά πως η drag queen ήθελε το Καλάσνικοφ να είναι μπλε, και ο drag king ζήτησε ο δoνητής να είναι ροζ.

Το παιδί είπε πως οι drag queens δεν ενοχλήθηκαν από το παραμύθι και πως κατάλαβαν το συμβολισμό του παραμυθιού πως σημασία δεν έχει το χρώμα αλλά να πάρεις το δώρο που επιθυμείς, ενώ το παιδί είπε ακόμα πως οι drug queens ενθουσιάστηκαν, όταν, στο τέλος της εκδήλωσης τους μοίρασε τριάντα ροζ Καλάσνικοφ γιατί τα μπλε Καλάσνικοφ είναι σε έλλειψη αυτή την εποχή.

Επίσης, το παιδί είπε πως καμία drag queen δεν ενοχλήθηκε από το ντύσιμό του και θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό ένα παιδί να είναι ντυμένο σαν παιδί.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του παιδιού πως, μετά το τέλος της εκδήλωσης, έξι drag queens του ζήτησαν δανεικά για να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και να αγοράσουν τρόφιμα και φάρμακα, αλλά αυτό είναι ένα άλλο παραμύθι που θα γραφτεί στο μέλλον από τον Αλεξάντρ Τολστογιέφκσι.

Καλή χρονιά!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.