Η Ουκρανία πρέπει να μπει αμέσως στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ουκρανία υπέβαλε αίτηση για ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις 28 Φεβρουαρίου του 2022 -τέσσερις μέρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία- αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση καθυστερεί και έχει περιοριστεί σε αοριστίες.

Η Ουκρανία πρέπει να γίνει αμέσως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί;

Γιατί η Ουκρανία θα σώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πώς;

Η Ουκρανία μπαίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ρωσία καταλαμβάνει την Ουκρανία, οπότε η Ρωσία γίνεται αυτόματα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με τη Ρωσία ως μέλος της, η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται σε υπερδύναμη και σε μια τεράστια αγορά, έχοντας τεράστια αποθέματα πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα, ενώ έχει και τα περισσότερα πυρηνικά όπλα στον κόσμο.

Ηνωμένες Πολιτείες και Κίνα, από εκεί που είναι έτοιμες να ξεκινήσουν πόλεμο μεταξύ τους, θα πρέπει να βρουν τρόπο να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα είναι έτοιμη να τις καταπιεί.

Πρέπει να γίνει η Ουκρανία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν την καταλάβει η Ρωσία.

Άμεση ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατάληψη της Ουκρανίας από τη Ρωσία, αναγκαστική αυτόματη είσοδος της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και η Ευρωπαϊκή Ένωση υπερδύναμη και κυρίαρχος του πλανήτη.

Έτσι θα γίνει πραγματικότητα και το όραμα του Σαρλ Ντε Γκωλ για μια Ευρώπη από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια.

Ποια Ουράλια; Με τη Ρωσία, μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό θα φτάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα ψάχνουμε για airbnb στο Βλαδιβοστόκ.

Σαρλ, φάε τη σκόνη μου!

Αδέρφια, νικάμε!

(Από αυτό εδώ το μικρό και ταπεινό μπλογκ, έχω δώσει λύσεις για όλα τα προβλήματα του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Αλλά δεν με ακούνε, ρε γαμώτο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.