Και ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως, μετά τον Γιώργο Καρατζαφέρη, και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Με αυτό τον τρόπο λύνεται το πρόβλημα για τη συμμετοχή του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές, αφού δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές ως αρχηγός κόμματος, αλλά μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές, ώστε να τονωθεί ακόμα περισσότερο η Δημοκρατία στη χώρα μας.

Και γιατί όχι, να μην γίνει μια μέρα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Ηλίας Κασιδιάρης, για να πληρωθούν οι Γραφές.

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη η συμμετοχή κανενός στη Νέα Δημοκρατία, αφού ο Γιώργος Καρατζαφέρης μας έχει ενημερώσει, εδώ και χρόνια, πως και η Χρυσή Αυγή και όλοι οι ακροδεξιοί είναι στην ίδια γαλάζια πολυκατοικία με τη Νέα Δημοκρατία, και πληρώνουν όλοι τα κοινόχρηστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Γιώργος Ρουπακιάς θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, αν και αυτό θα προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Και δικαιολογημένα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει πως είναι μεγάλος ηγέτης, αφού ξέρει να συγχωρεί και να συνθέτει, περιλαμβάνοντας στη Νέα Δημοκρατία όλα τα αστέρια του φασιστικού νεοφιλελευθερισμού και της νεοναζιστικής αριστείας.

Είχε δίκιο ο Γιώργος Καρατζαφέρης που χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε, αφού ο Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει το “μπουρδέλo”, όπως χαρακτήριζε τη Νέα Δημοκρατία ο Καρατζαφέρης, σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό φασιστικό κόμμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Ηλία Κασιδιάρη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, θα γίνει ανήμερα την 21η Απριλίου, για να τονιστεί ο κορυφαίος συμβολισμός και να αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας πως η χούντα του Παπαδόπουλου δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ωραιότατη Δεξιά.

Καλό βόλι!

(Αυτό που έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη Νέα Δημοκρατία λέγεται εισοδισμός. Βάζεις στη Νέα Δημοκρατία τα ακροδεξιά στελέχη σου -Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης- την μετατρέπεις από κεντροδεξιό σε ακροδεξιό κόμμα, και μετά πας κι εσύ. Τέλειο; Πρέπει να διδάσκεται αυτό.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.