Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να γίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος της Νέας Δημοκρατίας μέσω Κοκλώνη

Η απόφαση του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα παράνομου μαύρου χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, να διατάξει την δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων -κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς και τραπεζικοί λογαριασμοί- του γνωστού τηλεπροαγωγού, Νίκου Κοκλώνη, εξηγεί την υστερία της αρσενικής Εύας Μπράουν, του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απείλησε με μήνυση τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων που φέρεται να έχει δώσει χρηματοδότηση στην εταιρία του Νίκου Κοκλώνη 9 εκατομμύρια ευρώ, αν και η εταιρία του Κοκλώνη έχει μετοχικό κεφάλαιο 4.000 ευρώ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης το αρνείται αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο “πολιτικός” που έχει πει τα πάντα και τα ακριβώς αντίθετα, οπότε ούτε ο ίδιος δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέει. Να, ένα παράδειγμα:

Σκέφτομαι πως ο πολύ φιλόδοξος Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να έχει την τύχη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Τι; Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνει πολλές ψήφους; Ο Άκης Τσοχατζόπουλος να δείτε πόσες ψήφους έπαιρνε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπεριφέρεται σαν “αιώνιος” αλλά μπορεί να βρεθεί ξαφνικά εκτός Βουλής -όπως συνέβη στον Άκη Τσοχατζόπουλο-, και τότε το πολιτικό σύστημα να τον στείλει στο δικαστήριο.

Το πολύ βρόμικο σύστημα πολιτικών τζακιών και μαφιόζων ολιγαρχών θυσιάζει πού και πού κάποιο εκλεκτό τέκνο του, για να πουλήσει σανό Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας στην πλέμπα και το σύστημα να συνεχίσει να υπάρχει και να κάνει ανενόχλητο τις βρομοδουλειές του.

Βέβαια, με το Predator, δεν ξέρουμε ποιος “κρατάει” ποιον -μπορεί όλοι να κρατάνε όλους τους άλλους-, οπότε μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να την γλιτώσει.

Το λάθος που κάνουν οι πολιτικοί -το έκανε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος- είναι ότι νομίζουν πως είναι ανίκητοι και δεν τους ακουμπάει κανείς. Είναι σίγουροι πως είναι στο απυρόβλητο.

Βέβαια, η περίπτωση της Εύας Καϊλή που βρίσκεται στις φυλακές του Βελγίου, αποδεικνύει πως, καμιά φορά, υπάρχει και το …απρόοπτο. Εντάξει, αυτό έγινε στο Βέλγιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε ποιες χώρες έχει “ανοιχτεί” ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις “επενδύσεις” του. Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει αλλά μπορεί να έρθει εισαγόμενη Δικαιοσύνη από κάποια άλλη χώρα.

Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να ενώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η πρώτη σκέψη μου είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης ελκύει τον Άδωνι γιατί κατάφερε να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του και από ένας κακομοίρης και πρόωρα γερασμένος νέος να γίνει ένας λαμπερός τηλεοπτικός Φλωρινιώτης της δεκαετίας του 2020.

Καθώς ο Άδωνις θέλει να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός, βλέπει στον καθρέφτη πως η τριχόπτωση προχωράει ταχύτατα και το δέρμα του έχει σπάσει.

Ο Άδωνις δεν είναι πια το λαμπερό φασιστικό αγόρι που κόλαζε γυναίκες και άνδρες στο πέρασμά του και τους έκανε όλους καυλοπυρέσσοντες.

Τα μαλλιά του Άδωνι πέφτουν και μάλλον τα βάφει -εκτός αν πέφτουν μόνο οι άσπρες τρίχες-, ενώ το σπασμένο και ρυτιδιασμένο πρόσωπό του, που θυμίζει ξενυχτισμένο νταβατζή σε απόγνωση, χρειάζεται επειγόντως μπότοξ. Το μέικ απ και το contouring δεν αρκούν πια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Άδωνις Γεωργιάδης πενηντάρισε και συνεχίζει να έχει τη φωνή του Μίκι Μάους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από έναν μεσήλικα με φωνή πεντάχρονου· έχουν καταστραφεί καριέρες στο Χόλιγουντ -βλέπε Μέλανι Γκρίφιθ- εξαιτίας αυτού του λόγου.

Πώς θα γίνει ένας τέτοιος άνθρωπος πρωθυπουργός ακόμα και σε ένα προτεκτοράτο, όπως είναι η Ελλάδα;

Αν ο Άδωνις θέλει να γίνει πρωθυπουργός, πρέπει να βάλει μαλλιά και να κάνει μπότοξ. Στήθος δεν χρειάζεται, έχει. Μάλλον έχει πολύ μεγάλο στήθος. Πρέπει να το κόψει λίγο. Στήθος και λαιμό.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι προφανές πως έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να φρεσκάρει τη φάτσα του. Ο Άδωνις πρέπει να κάνει make over (σ.σ. γράφω “make over” για να καταλαβαίνουν και οι millenials.)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης σκοπεύει να βάλει μαλλιά και να κάνει μπότοξ, πριν προκηρυχτούν οι εκλογές, αλλά το καλύτερο είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα εμφανιστεί μια εβδομάδα πριν τις εκλογές στο Just the two of us.

Ναι, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα εμφανιστεί απαστράπτων -και 20 χρόνια νεότερος- στο Just the two of us και θα κάνει ντουέτο με τον Νίκο Κοκλώνη, για να κερδίσει τις ψήφους των νέων αλλά, κυρίως, των γέρων και των ανήμπορων που πρέπει να είναι οι μόνοι που βλέπουν αυτή την αηδία.

Σας έχω και το τραγούδι που θα πουν:

(Τώρα μαντέψτε ποιος άλλος, εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη, απείλησε πριν από μερικούς μήνες με εξώδικο τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, επειδή αναφέρθηκε στην εκπομπή του στις παράνομες δραστηριότητες της εταιρίας του. Ναι, αυτός!!!)

(Εγώ εννοείται πως είμαι με τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί έχω βάλει στοίχημα με έναν νεοδημοκράτη φίλο μου -που σιχαίνεται τον Άδωνι- πως οι νεοδημοκράτες, και όχι μόνο οι νεοδημοκράτες, είναι τόσο γελοίοι που μετά το ζαβό παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα κάνουν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον ακόμα πιο γελοίο Άδωνι Γεωργιάδη.)

(Πάντως, κατάντια για τους νεοδημοκράτες να ψηφίζουν ένα κόμμα με Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και ένα σωρό φασισταριά, και να τους σέρνουν όλους αυτούς από τις μύτες οι Κοκλώνηδες και οι Φουρθιώτηδες. Εντάξει, αυτοί μπροστινοί άλλων είναι, αλλά φαντάσου πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που δεν τους στέλνουν όλους αυτούς στον διάολο.)

(Τι έχουν πάθει οι άνδρες τελευταία στην Ελλάδα και καπουτζιδοκοκλωνίζουν; Όλοι έχουν πλακωθεί στα μπότοξ και καπουτζιδοκοκλωνίζουν. Ανέκφραστα πρόσωπα. Δεν κουνιέται τίποτα. Μήπως να καπουτζιδοκοκλωνίσω κι εγώ; Θα πέσω κι εγώ στα μπότοξ.)

(Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτά τα τηλεοπτικά σκουπιδαριά; Εγώ τον Κοκλώνη τον έχω δει μόνο στα social media. Με το πού τον βλέπω, μου έρχεται εμετός. Τι αηδίες είναι αυτές;)

(Πώς το έλεγε ο Άκης Πάνου; Α ναι, “έχει κι η λάσπη ηδονή”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.