Η σχέση που είχε η Ρωσίδα πράκτορας με γκέι κυβερνητικό στέλεχος

Η υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου, Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, που έδρασε με το όνομα Μαρία Τσάλλα, έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, αν και τα ΜΜΕ δεν παρουσιάζουν την αληθινή ιστορία της Ιρίνας Αλεξάντροβνα Σμίρεβα.

Κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν πως η υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου θυμίζει σειρά του Netflix.

Ναι, αλλά θυμίζει αυτές τις σειρές του Netflix, που τις παρατάς στα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου επεισοδίου.

Μια Ρωσίδα κατάσκοπος που πλέκει και έχει κατάστημα πλεκτικής στο Παγκράτι, είναι ένα σενάριο που θα το απέρριπτε και η ΕΡΤ.

Αλλά η πραγματική ιστορία της Ιρίνας Αλεξάντροβνα Σμίρνοβα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ιρίνα κατάφερε να διεισδύσει στα μυστικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του ελληνικού κράτους.

Πώς;

Ο τρόπος ήταν απλός.

H FSB -πρώην KGB- είχε πληροφορίες πως κάποια κυβερνητικά στελέχη της Ελλάδας είναι ομοφυλόφιλοι.

Φυσικά, είναι παντρεμένοι, γιατί ξέρουμε πως κάθε πολιτικός που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα πρέπει να έχει γυναίκα και παιδιά, οπότε του βρίσκουν την κατάλληλη μπουζουριέρα, τον παντρεύουν μαζί της και κάνουν και δυο τρία κουτσούβελα, για να βγαίνουν ωραίες οι φωτογραφίες για τα φυλλάδια της προεκλογικής καμπάνιας, με την αγία οικογένεια, την εικόνα της Παναγίας και τα τεράστια χαμόγελα..

Πάντα παντρεύονταν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες στην Ελλάδα· απλά, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονταν γυναίκες, και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες παντρεύονταν άνδρες.

H FSB είχε πληροφορίες πως η μπουζουριέρα ενός κυβερνητικού στελέχους ήταν ομοφυλόφιλη.

Υπήρχε μόνος ένας τρόπος να διαπιστώσουν αν είναι αλήθεια:

Να στείλουν την Ιρίνα, να της πουλήσει έρωτα.

Έτσι και έγινε.

Η Ιρίνα γνώρισε τη σύζυγο ανωτάτου κυβερνητικού στελέχους σε ένα μπαρ όπου βρέθηκε “τυχαία”, την γοήτευσε με τη σλάβικη ομορφιά της και το ίδιο οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στο κρεβάτι μιας γκαρσονιέρας στο Κολωνάκι.

Το πάθος της συζύγου του κυβερνητικού στελέχους για την Ιρίνα ήταν παράφορο. Και η Ιρίνα φρόντισε να παίξει καλά το ρόλο της ερωτευμένης με μια άλλη γυναίκα, αφού στη Ρωσία οι πράκτορες εκπαιδεύονται ακόμα και σε αυτό.

Η σύζυγος του κυβερνητικού στελέχους γνώρισε την Ιρίνα στο σύζυγό της και τον έπεισε να μένει η Ιρίνα για μεγάλα διαστήματα μαζί της στο σπίτι τους.

Κάποιες φορές, η Ιρίνα έβγαινε έξω με το ζευγάρι και πήγαιναν για φαγητό ή ποτό. Μαζί τους ήταν πάντα ο οδηγός του κυβερνητικού στελέχους, που είναι και εραστής του. Οι άλλοι έβλεπαν δυο ζευγάρια αλλά δεν ήξεραν πως ήταν δυο ομόφυλα ζευγάρια.

Η Ιρίνα εκμεταλλεύτηκε τη σχέση της με τη σύζυγο του κυβερνητικού στελέχους, για να αποσπάσει απόρρητες πληροφορίες και έγγραφα.

Αλλά κάποια ημέρα, η Ιρίνα αποκαλύφτηκε.

Πώς αποκαλύφτηκε;

Μέσω Predator.

Στο πλαίσιο των παρακολουθήσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρακολουθούσε μόνο τον συνεργάτη του στην κυβέρνηση αλλά και τη σύζυγό του.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε την Ιρίνα να ρωτάει -τάχα μου ανέμελα και αδιάφορα- τη σύζυγο του κυβερνητικού στελέχους αν η Ελλάδα θα στείλει, τελικά, τους πυραύλους S-300 στην Ουκρανία, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Αμέσως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την ΕΥΠ, που είχε μαύρα μεσάνυχτα.

Η ΕΥΠ άρχισε να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της Ιρίνα, και μάλιστα κατέγραψε και ένα τριολέ της Ιρίνα με τη σύντροφό της και το σύζυγό της, αφού είχαν πλακωθεί στην κοκαΐνη και γαμιόσαvτε ασύστολα.

Η Ιρίνα αντιλήφθηκε πως την παρακολουθούν -είναι τετραπέρατοι και πανούργοι αυτοί οι Ρώσοι- και προσπάθησε να φλερτάρει με έναν από τους άνδρες που την παρακολουθούσαν. Όταν αυτός δεν ανταποκρίθηκε, κατάλαβε πως είχε έρθει η ώρα να εξαφανιστεί.

Για να μην κινήσει υποψίες και να καταφέρει να διαφύγει από την Ελλάδα και να φτάσει στη Ρωσία, η Ιρίνα αποφάσισε να ταξιδέψει με το τρένο.

Το εισιτήριο το έκλεισε μια άλλη Ρωσίδα πράκτορας στο όνομα “Βαρβάρα Καλιακούδα”.

Η Ιρίνα επιβιβάστηκε στο τρένο για να πάει στην Θεσσαλονίκη και από εκεί να περάσει τα σύνορα με τη Νέα Μακεδονία.

Η Ιρίνα ήταν ένας από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία.

Τα τρένα έπρεπε να συγκρουστούν, ώστε να μην διαφύγει η Ιρίνα στη Ρωσία με τα κρατικά μυστικά της Ελλάδας.

Η εντολή για τη σύγκρουση των τρένων δόθηκε προσωπικά από τον Τζο Μπάιντεν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπάκουσε.

Βρισκόταν, όμως, η Ιρίνα στο τρένο, όταν έγινε η σύγκρουση;

Μήπως η Ιρίνα είχε προλάβει να αποβιβαστεί σε κάποιο προηγούμενο σταθμό;

Η πρώτη σεζόν της σειράς στο Netflix κλείνει με πολλά ερωτηματικά. Έτσι πρέπει να κλείνει μια σεζόν, για να υπάρχει ενδιαφέρον και για την επόμενη.

Θα υπάρξει άραγε και δεύτερη σεζόν;

Αν η Ιρίνα ζει, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Πάντως, οφείλουμε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που, παρακολουθώντας τους πάντες, κατάφερε να εντοπίσει και τη Ρωσίδα πράκτορα.

Γιατί όλοι ξέρουμε πως, αν κινδυνεύει από κάποιον σήμερα η Ελλάδα, αυτός είναι η Ρωσία.

(Πιο καλή δεν είναι η δική μου ιστορία; Διαβάζουν οι άνθρωποι του Netflix;)

(Κάποτε οι “κακοί” ήταν οι Αμερικανοί, οι Τούρκοι και οι Άραβες. Τα τελευταία χρόνια, οι “κακοί” είναι οι Ρώσοι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.