Αντί για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα, θα γίνει debate Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και άλλων εθνικών ευεργετών

Ενώ η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται για το αν θα πρέπει να γίνει debate Μητσοτάκη-Τσίπρα ή debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, οι ολιγάρχες της χώρας ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο τηλεοπτικό debate ολιγαρχών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ιδέα για το πρώτο debate ολιγαρχών ανήκει στον πατριάρχη των Ελλήνων ολιγαρχών, τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, και την ασπάστηκε αμέσως ο Σπύρος Λάτσης.

Στο debate έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Θεόδωρος Κυριακού και ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ενώ ο Πάνος Λασκαρίδης συμφωνεί με την απόφαση που θα πάρουν οι άλλοι ολιγάρχες αλλά δεν μπορεί να συμμετέχει στο debate, γιατί κάποιοι αλήτες έβαλαν 850 κιλά κοκαΐνης σε ένα πλοίο του και έχει τρεξίματα.

Οι ολιγάρχες της χώρας αποφάσισαν πως οι πολιτικοί έχουν αποτύχει και πρέπει να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους, για να υπάρξει Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Οι Έλληνες ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν τη διαφθορά, το λαθρεμπόριο και το εμπόριο ναρκωτικών, αφού οι πολιτικοί απέτυχαν να το κάνουν.

Για την ώρα, δεν είναι γνωστό ποιος θα διευθύνει το debate των ολιγαρχών.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησαν το debate να το διευθύνει ένας ελίτ διαιτητής από το εξωτερικό αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να το διευθύνει ο Νίκος Χατζηνικολάου που, τώρα τελευταία, εκτός από έγκριτος δημοσιογράφος, είναι και έγκριτος διαιτητής.

Οι άλλοι ολιγάρχες δεν επιθυμούν να διευθύνει το debate Έλληνας δημοσιογράφος γιατί σχεδόν όλοι δουλεύουν για αυτούς και δεν τους έχουν καμία εμπιστοσύνη, οπότε θύμισαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως, πρόσφατα, πέρασε δίπλα από κάποιους δημοσιογράφους και είπε “όλα τα σκατά μαζεμένα”.

Οι Έλληνες ολιγάρχες δεν εμπιστεύονται ούτε τους ξένους δημοσιογράφους, εκτός από τον Τζούλιαν Ασάνζ, τον οποίο τον βρίσκουν αντικειμενικό και τον θαυμάζουν.

Ήδη, οι Έλληνες ολιγάρχες έχουν ζητήσει από την βρετανική κυβέρνηση να δώσει άδεια στον Τζούλιαν Ασάνζ, για να έρθει στην Ελλάδα και να διευθύνει το debate των ολιγαρχών.

(Τώρα, για να είμαστε σοβαροί, ποιον αφορά ένα debate Μητσοτάκη-Τσίπρα; Μέχρι πότε θα βλέπουμε τα παιδιά για τα θελήματα να το παίζουν ηγέτες; Φτάνει πια με τους άεργους κηφήνες, τις θλιβερές μαριονέτες. Ας καταργήσουμε τους πολιτικούς που είναι οι μεσάζοντες ανάμεσα στους ολιγάρχες και τους πολίτες. Φτάνει με τους παρασιτικούς μεσάζοντες πολιτικούς. Πρέπει να γίνει debate ολιγαρχών, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι εθνικοί ευεργέτες, ξέρουν πώς γίνονται οι δουλειές και την αγαπάνε τη χώρα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.