Οι εκλογές είναι χρυσή ευκαιρία να ξεφορτωθεί η Ελλάδα το Μητσοτακέικο για πάντα

Έχω γράψει πολλές φορές πως δεν ψηφίζω στις εθνικές εκλογές του προτεκτοράτου -και αυτό δεν αλλάζει- αλλά δεν μπορώ να κάνω ότι δεν βλέπω πως οι εκλογές που έρχονται είναι μια χρυσή ευκαιρία να ξεφορτωθεί η Ελλάδα για πάντα το Μητσοτακέικο.

Το Μητσοτακέικο είναι ένα καρκίνωμα που η Ελλάδα το έχει πληρώσει πολύ ακριβά και πρέπει να φύγει.

Οι εθνικές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες να προσφέρουν στη χώρα τους και στους εαυτούς τους την ευκαιρία να στείλουν το Μητσοτακέικο στον αγύριστο.

Οι ψηφοφόροι έκαναν το χρέος τους και έκαναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τον Κώστα Μπακογιάννη δήμαρχο της Αθήνας.

Αυτοί οι δυο ανόητοι δεν είδαν την παγίδα. Όπως όλα τα πλούσια μαλακιστήρια που τα βρήκαν όλα έτοιμα στη ζωή τους και νομίζουν πως η ζωή και οι άλλοι τους χρωστάνε, είδαν μόνο τη …δόξα και τα φράγκα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάλαβε πως οι νεοδημοκράτες τον έκαναν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να τελειώσουν το Μητσοτακέικο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν σκέφτηκε πως οι Αθηναίοι έκαναν δήμαρχο έναν άχρηστο γιόκα, για να φανεί το πόσο άχρηστος είναι και να μην μπορέσει να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός.

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πολύ καλύτερο κόμμα χωρίς το Μητσοτακέικο· υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στη Νέα Δημοκρατία.

Η Ελλάδα θα είναι καλύτερη χωρίς το Μητσοτακέικο.

Το Μητσοτακέικο θα το τελειώσετε τώρα, ή θα το πληρώνετε για πάντα, για να σας ξεσκίζει τις ζωές.

Η απόφαση είναι δική σας.

(Δεν θα ψηφίσω στις εθνικές εκλογές -πραγματικά, δεν βλέπω νόημα να γίνονται εκλογές σε ένα προτεκτοράτο που όλα ορίζονται από τους εφαρμοστικούς νόμους των Μνημονίων και θεωρώ πως οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν για να αποτινάξουν το χρέος- αλλά αυτή τη φορά θα ψηφίσω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στην Αθήνα, για να στείλω τον Κώστα Μπακογιάννη ένα Μεγάλο Περίπατο στον αγύριστο. Θα ψηφίσω τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά ή οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο έχει ελπίδες να νικήσει τον Μπακογιάννη. Καλό καλοκαίρι!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.