Χωρίς διαιτητές θα γίνουν οι επόμενοι αγώνες της Super League

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση των προέδρων των ποδοσφαιρικών ομάδων που παίζουν στα play off της Super League, οι επόμενοι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς διαιτητές.

Οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομάδων διαπίστωσαν με λύπη και έκπληξη πως και οι ξένοι διαιτητές είναι διεφθαρμένοι -ναι, ακόμα και οι Πολωνοί, που τους είχαμε για παράδειγμα αξιοπρέπειας-, αφού η διαφθορά έχει απλωθεί πια σε όλον τον πλανήτη.

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το σοκ που έπαθαν οι πρόεδροι των ομάδων όταν συνειδητοποίησαν το πόσο διεφθαρμένοι είναι και οι διαιτητές από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αφού ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης είναι ακέραιοι και έντιμοι άνθρωποι που έγιναν ζάπλουτοι επειδή τηρούσαν τους νόμους και ήταν πάντα με το σταυρό στο χέρι.

Αφού οι διαιτητές -Έλληνες και ξένοι- είναι ξεπουλημένα λαμόγια, οι πρόεδροι των ομάδων αποφάσισαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς διαιτητές, αν και, αρχικά, υπήρξε η σκέψη να βάλουν ρομπότ να διαιτητεύουν τους αγώνες, αλλά μπορεί και τα ρομπότ να αποδειχτούν διεφθαρμένα, οπότε αυτή η ιδέα απορρίφθηκε.

Από δω και πέρα, οι παίκτες θα τα βρίσκουν μεταξύ τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάναμε εμείς, ως παιδιά, όταν παίζαμε στις αλάνες, με τους δικούς μας κανόνες.

Ο πιο χοντρός θα παίζει τέρμα αλλά δεν θα τον λέμε “χοντρό” γιατί αυτό είναι body shaming και εξοργίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι επειδή είναι χοντρός ο ίδιος, αλλά επειδή έχει αποδείξει πως είναι πολύ ευαίσθητος στα κοινωνικά θέματα και, ειδικά, στο θέμα των ναρκωτικών, αν και οι αλήτες της Θύρας 13 δεν του το αναγνωρίζουν.

Ο τερματοφύλακας θα παίζει μπακότερμα και μετά από κάθε γκολ θα αλλάζει ο τερματοφύλακας και θα μπαίνει άλλος παίκτης τέρμα, γιατί κανείς δεν θέλει να παίζει τερματοφύλακας, και όλοι θέλουν να περάσουν όλους τους αντίπαλους παίκτες και να βάλουν γκοοοοοοοοολλλλλλ!!!

Επίσης, θα παίζουν όλοι οι παίκτες των ομάδων -και όχι μόνο 11- γιατί κανείς δεν θέλει να είναι εξωφυλαρούχας.

Οι αγώνες θα γίνονται με την μπάλα που θα φέρνουν οι παίκτες από το σπίτι τους, και όποιος νευριάζει, θα παίρνει την μπάλα του και θα φεύγει.

Οφσάιντ, φάουλ και VAR δεν θα υπάρχουν -γιατί αυτά είναι φλώρικα πράγματα που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο-, ενώ θα καταργηθούν και τα κόρνερ, αλλά στα τρία κόρνερ θα είναι πέναλτι.

Τα ματς θα τελειώνουν όταν βγαίνει η μπάλα έξω από το γήπεδο και σπάει την τζαμαρία στο μπαλκόνι του κυρ Μήτσου που δεν θα δίνει την μπάλα πίσω, ή όταν έρχονται στο γήπεδο οι μανάδες των παικτών για να τους μαζέψουν στο σπίτι επειδή νύχτωσε και αύριο έχουν σχολείο.

Χωρίς διαιτητές, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα αποκτήσουν ξανά την αγνή και άγρια ομορφιά που είχε η μπάλα που παίζαμε πιτσιρικάδες στις αλάνες, και οι οπαδοί των ομάδων θα ενθουσιαστούν, και θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο για να παίξουν κι αυτοί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.