Δεν ελπίζω σε τίποτα

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Αν το καλοσκεφτεί κανείς, το ντέρμπι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να παίζει σ’ αυτή τη χώρα· μόνη διαφορά ότι το δεύτερο έχει διασπαστεί σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μια απ τα ίδια λοιπόν, καμία πρόοδος.

Το θετικό είναι ότι σχεδόν οι μισοί πολίτες το έχουν καταλάβει πια και δεν σπαταλούν το χρόνο τους ψηφίζοντας.

Το λες και πρόοδο!

Κατά τα άλλα, κάποιοι απογοητευμένοι αυτοαποκαλούμενοι “προοδευτικοί” ψηφοφόροι χρεώνουν σε όσους απείχαν τη νίκη της ΝΔ.

Δεν τους περνάει απ’ το μυαλό ότι ίσως αυτοί που ψήφισαν ήταν “πολύ λίγοι” για να τους εμπιστευτεί ένας λογικός άνθρωπος.

Το γράφε ο έρμος ο Καζαντζάκης: “Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λεύτερος…”

Τι δεν καταλαβαίνετε μωρέ;

Με εκτίμηση,

Ο Κανένας

(Αγαπητέ φίλε, και ο Μητσοτάκης ΠΑΣΟΚ είναι. Και η Νέα Δημοκρατία είναι ΠΑΣΟΚ. Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι. Όσο για αυτούς που απέχουν από τις εκλογές και είναι σταθερά γύρω στο 40%, αντί να τους κατηγορούν, ας σκεφτούν γιατί τόσα εκατομμύρια Έλληνες δεν ψηφίζουν πια, και τι πρέπει να κάνουν για να τους πείσουν να ψηφίσουν. Το να κατηγορείς τους άλλους για την δική σου ήττα και τα δικά σου λάθη, δεν φέρνει ποτέ καλά αποτελέσματα. Όσο για την ελπίδα, δεν την θέλω καθόλου. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.