Το απόλυτο litmus test για όλη την ανθρωπότητα

Αδερφέ Πιτσιρίκο, ταλαιπωρήθηκα την τελευταία βδομάδα από τον Covid που με χτύπησε για πρώτη φορά και με ζόρισε με υψηλό πυρετό, πονοκέφαλο και πόνους στα κόκαλα αλλά τώρα ευτυχώς είμαι κάπως καλύτερα. Ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες, δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με την Παλαιστίνη και την Γενοκτονία της Γάζας. Είναι με διαφορά το πιο σημαντικό και τρομερό γεγονός της εποχής μας.

Η Παλαιστίνη και η γενοκτονία στην Γάζα έγινε το απόλυτο litmus test για όλη την ανθρωπότητα όσον αφορά αν έχει μείνει κάτι ανθρώπινο μέσα της ή έγινε γενοκτονικό τέρας.

Ζούμε την τρομερή φρίκη να σφαγιάζονται δεκάδες χιλιάδες μωρά και παιδιά αλλά και άνθρωποι όλων των ηλικιών σε στρατιωτικά αποκλεισμένη περιοχή που της έχει κοπεί η πρόσβαση σε νερό, φαγητό, ηλεκτρικό, καύσιμα και όλο και περισσότερο και στις τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ. Σε περιοχή που δεν έχει κανονικό στρατό να αμυνθεί αναλογικά ενάντια σε τέτοια γενοκτονική επίθεση, οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης δεν έχουν τανκς, σύγχρονο πυροβολικό, πολεμική αεροπορία, συστήματα αεράμυνας ούτε σμήνη από σύγχρονα στρατιωτικά drones αλλά αντιμετωπίζουν έναν εισβολέα στην Γάζα που έχει όλα αυτά και πυρηνικά όπλα.

Σε περιοχή που δεν υπήρξε τίποτα που να μην έγινε στόχος βομβαρδισμού από νηπιαγωγεία, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία όλων των ειδών και παιδιατρικά και μαιευτήρια, τζαμιά και εκκλησίες, εργατικές πολυκατοικίες και αρτοποιεία.

Σε περιοχή που ήταν αποκλεισμένη και από πριν για 17 χρόνια και δεχόταν βομβαρδισμούς ξανά και ξανά και ξανά.

Σε περιοχή που τώρα γίνονται στρατιωτικές εισβολές σε νοσοκομεία όπου τραυματίες μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές δολοφονούνται, ασθενείς συλλαμβάνονται γυμvoί και όλοι οι χώροι τους εκκενώνονται βίαια για να χρησιμοποιηθούν από τον γενοκτονικό στρατό.

Σε περιοχή που έχει γίνει ρεκόρ δολοφονιών προσωπικού του ΟΗΕ, γιατρών, δημοσιογράφων μαζί με το ρεκόρ δολοφονιών μωρών και παιδιών σε 40 μέρες.

Ενώ ζούμε αυτή την φρίκη μπορούμε τουλάχιστον να πούμε ότι η ανθρωπότητα το πέρασε το litmus test.

Αν τώρα η γενοκτονία συνεχίζεται και ο ρυθμός της επιταχύνεται, για αυτό δεν φταίει η πλειοψηφία της ανθρωπότητας που ξεκάθαρα έχει φρικάρει και αποδοκιμάζει αυτό που γίνεται.

Η γενοκτονία συνεχίζεται γιατί έτσι γουστάρει και το επιβάλει η γενοκτονική στρατιωτική Αυτοκρατορία των ΗΠΑ. Η ευθύνη της ανθρωπότητας βρίσκεται στο ότι ακόμη ανέχεται και δεν έχει ανατρέψει αυτή την Αυτοκρατορία. Αυτό, όμως, απαιτεί ή Επανάσταση στις ΗΠΑ ή τεράστια συμμαχία των λαών του Παγκοσμίου Νότου για να ηττηθούν οι ΗΠΑ. Είναι ευθύνη μας αλλά θέλει τεράστια συνεργασία. Να την κάνουμε.

Ο κόσμος έχει φρικάρει με αυτό που γίνεται.

Από την Ιαπωνία, την Κίνα την Κορέα ως την Χιλή, την Κολομβία και την Βολιβία, από την Αίγυπτο, την Σομαλία και την Νότια Αφρική ως την Ισπανία, την Αγγλία και την Νορβηγία, όλος ο κόσμος είναι τώρα με τους Παλαιστίνιους και κατά της Γενοκτονίας της Γάζας.

Ποτέ δεν υπήρξε τέτοια ενότητα στο ανθρώπινο είδος που αγκάλιασε διαφορετικές θρησκείες, πολιτικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες.

Η τερατώδης γενοκτονική προπαγάνδα του Ισραήλ διασπείρεται μόνο από πουλημένους δυτικούς μεγαλοδημοσιογράφους που τώρα είναι υπόλογοι για προώθηση και δικαιολόγηση γενοκτονίας, πληρωμένα τρολς σε κοινωνικά δίκτυα που έχει στήσει η Ναζιστική Σιωνιστική προπαγάνδα, και ανώνυμα τσογλάνια του χρήματος.

Οι Σιωνιστές πληρώνουν influencers, πληρώνουν άτομα να κατέβουν στις astroturfing συγκεντρώσεις τους, δισεκατομμυριούχοι Σιωνιστές στήνουν διαφημιστικές καμπάνιες και πάλι δεν καταφέρνουν τίποτα.

Οι αρχές του marketing ξεφτιλίζονται, όταν θέλουν να προωθήσουν και να δικαιώσουν γενοκτονία βασανισμένου λαού και να δαιμονοποιήσουν ηρωική αντίσταση και δεν έχουν πια καμιά δύναμη όσο χρήμα κι αν έχουν πίσω για τις στηρίξουν.

Το αφήγημά τους τι πραγματικά έγινε στις 7 Οκτώβρη 2023 κατέρρευσε οριστικά και χωρίς καν να είχε πραγματική σημασία τι είχε γίνει εκείνη την μέρα, οτιδήποτε κι αν είχε γίνει.

Η Ιστορία δεν ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου 2023. Πάει πίσω πάνω από 70 χρόνια και αφορά έναν γηγενή πληθυσμό που τον έσφαζαν, τον εκτόπιζαν, τον εξόριζαν, τον βασάνιζαν και τον ταπείνωναν όλα αυτά τα 70 και βάλε χρόνια.

Η 7η Οκτώβρη 2023 ήταν η μεγαλύτερη επαναστατική επιχείρηση στην Ιστορία της Παλαιστινιακής Αντίστασης η οποία είχε στόχο να πιάσει αιχμάλωτους Ισραηλινούς στρατιώτες αλλά και κάποιους άμαχους ώστε να ανταλλαχθούν με τους πολλές χιλιάδες Παλαιστινίους αιχμάλωτους ανάμεσα τους και πολλά παιδιά. Είχε επίσης στόχο να ξεφτιλίσει τον υπερτεχνολογικό εποικιστικό καθεστώς του Ισραήλ με τα περισσότερα και πιο εξελιγμένα μέσα επιτήρησης τα οποία τα εξάγει σε όλο τον πλανήτη για να στηθούν παντού δίκτυα επιτήρησης και παρακολούθησης. Ανάμεσα σε άλλα ήταν και μια ηρωική έξοδος από μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί η μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή του κόσμου.

Το γενοκτονικό εποικιστικό καθεστώς του Ισραήλ απάντησε σε αυτή την επαναστατική επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα μεγάλα γκάνια του που έχει μόνο αυτό κι όχι οι Παλαιστίνιοι. Apache ελικόπτερα, πολεμικά αεροπλάνα και τανκς. Και έκαψε ζωντανούς και κομμάτιασε εκατοντάδες ανθρώπους, και μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης και δικούς του. Αυτό είναι πια διασταυρωμένο γεγονός. Κι άρχισε τον ανελέητο και αδιάκριτο βομβαρδισμό της Γάζας που συνεχίζεται ως τώρα, 40 μέρες μετά. Από την πρώτη μέρα ήταν μαζικοί δολοφόνοι και μέσα στα πολλά και τερατώδη ψέματα τους έλεγαν για 40 μέρες ότι 200 άνθρωποι της παλαιστινιακής αντίστασης ήταν 200 καμμένα Ισραηλινά πτώματα.

Τερατώδη γενοκτονική προπαγάνδα για να δικαιολογηθεί μια τερατώδης γενοκτονία.

Τώρα περισσότερο από ποτέ

Να σταματήσει η Γενοκτονία της Γάζας!

Αλληλεγγύη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Υ.Γ. Τώρα που κάπως συνήλθα, θα τελειώσω ελπίζω και τα μεγαλύτερα κείμενα για την Παλαιστίνη που θέλω να σου στείλω.

Γρήγορης Αρετάκης

(Αγαπητέ Γρηγόρη, έχουν τελειώσει οι λέξεις πια, για τις φρικαλεότητες που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα. Στην πραγματικότητα, ισχύει αυτό που είπε η εκπρόσωπος της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ:

Λευτεριά στην Παλαιστίνη, ο Νετανιάχου στο Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Σιδερένιος. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.