“Μέσα σ’ ένα τρένο βάλτε”

Αγαπητέ φίλε Πιτσιρίκο, καλησπέρα.
Το “μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”, σύμφωνα με τον Άδωνι τον Γεωργιάδη και τον Άρη τον Πορτοσάλτε, ωθεί τον κόσμο στη δολοφονία τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η φράση για παράδειγμα, εντελώς τυχαίο, “μέσα σ’ ένα τρένο βάλτε κόσμο και παιδιά” για τον μεν Άδωνι Γεωργιάδη σημαίνει ότι “αν ο Καραμανλής έλεγε ότι τα τρένα ΔΕΝ είναι ασφαλή κανείς δεν θα έμπαινε σε αυτά” και για τον δε Άρη Πορτοσάλτε η ίδια φράση σημαίνει “θυσία για καλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο”.

Στη πραγματικότητα, ο σάκος είναι ο σάκος των σκουπιδιών.

Μία άλλη πραγματικότητα είναι ότι, πριν λίγο καιρό, 57 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, άλλοι πολύ σοβαρά, άλλοι σοβαρά και άλλοι λιγότερο σοβαρά.

Μαζί τους έχασαν τις ζωές τους οι οικογένειές τους και μία πολύ μεγάλη μερίδα της κοινωνίας που έχει τα στοιχειώδη αισθήματα.

Αυτό συνέβη γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε αυτή τη χώρα χωματερή βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά τύποι σαν τον Άδωνι τον Γεωργιάδη και τον Άρη τον Πορτοσάλτε.

Που για ένα στίχο τραγουδιού μας κάνουν και κλαίμε από τα γέλια λέγοντας ότι “θα μας δολοφονήσουν” γιατί ντρέπονται να παραδεχτούν ότι είναι σκουπίδια. Τα οποία σκουπίδια τα βάζουμε σε σακούλες και σε σάκους και τα πετάμε.

Δύο “άνθρωποι” που σε μία κανονική χώρα ο εισαγγελέας θα τους είχε πάρει την ταυτότητα και θα τους είχε στείλει στον πιο μακρινό σκουπιδότοπο του πλανήτη, μας λένε ότι ο Πάνος Βλάχος παρακινεί τον κόσμο στο να τους δολοφονήσουν όταν οι ίδιοι πριν λίγο καιρό λένε φόρα παρτίδα στη τηλεόραση -και δεν σηκώνεται ένας δημοσιογράφος με την ελάχιστη τσίπα να τους φτύσει στη μούρη- ότι αν έλεγε ο Καραμανλής ότι τα τρένα δεν είναι ασφαλή δεν θα έμπαινε κανείς μέσα και ότι οι 57 ψυχές που χάθηκαν είναι θυσία για καλύτερο δίκτυο.

Καταλάβατε;

Τέλος, η πραγματικότητα επίσης λέει ότι ο Άδωνις, ο Άρης όπως και πολλοί άλλοι στη πραγματικότητα έχουν πεθάνει, οπότε είναι πολύ αστείο να πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να τους δολοφονήσει.

Γιατί, εκτός από πιόνια ενός δολοφονικού κράτους, είναι και πολύ γελοίοι.

Α, μόλις θυμήθηκα και μία άλλη πραγματικότητα. Ότι όλους αυτούς κάποιοι τους ψηφίζουν. Και όχι μόνο μία φορά. Πολλές φορές. Γιατί η μαλ@κία θερίζει.

Με εκτίμηση,

Λούκυ Λουκ

Υ.Γ. Πολύ συγκινητική και πειστική η ομιλία του Καραμανλή στην επιτροπή της Βουλής που εξετάζει την κρατική δολοφονία των Τεμπών. Έκλαψα με μαύρο δάκρυ. Συγκλονιστικός Κώστας Καραμανλής ο οποίος, εκτός των άλλων, είπε ότι παραιτήθηκε από Υπουργός μόλις έγινε η κρατική δολοφονία, πράγμα το οποίο δεν το έχει κάνει κανένας. Μπράβο Καραμανλή.

Δεν είπες όμως ότι παραιτήθηκες 15 μέρες πριν τις εκλογές. Δεν είπες επίσης ότι έβαλες ξανά υποψηφιότητα στας Σέρρας γιατί ήξερες πολύ καλά ότι θα ξαναβγείς και δεν θα χάσεις τη βουλευτική σου ασυλία.

Και σήμερα, μιλώντας για καμιά ώρα, λέγοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει, θα πω όσα γνώριζα, ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια και άλλες παπ@ριες, θα μπορούσες απλά να πεις πέντε λεξούλες:
“Θελω άρση της ασυλίας μου”.

Όλα τα υπόλοιπα που είπες, μη σεβόμενος για άλλη μία φορά τη μνήμη 57 ψυχών που χάθηκαν, μη σεβόμενος τις οικογένειες τους, μη σεβόμενος τους τραυματίες, μη σεβόμενος μία ολόκληρη κοινωνία είναι μπλε.
Πο@τσες μπλε.

(Αγαπητέ Λούκυ Λουκ, και στην επόμενη κρατική δολοφονία τα ίδια θα λέμε, όπως τα ίδια λέγαμε και στην προηγούμενη κρατική δολοφονία. Οπότε, είναι προφανές πως το θέμα ξεπερνάει τα τρία καθάρματα που αναφέρεις στο κείμενό σου. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.