Προτείνω να καταργηθεί ο γάμος

Το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έχει προκαλέσει εμφύλιο στη χώρα μας και είναι όλοι εναντίον όλων.

Η Εκκλησία κατά του Κράτους, ομόφυλοι κατά ετερόφυλων, ακροδεξιοί φασίστες κατά φιλελέδων φασιστών στη Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ κατά ΚΚΕ, Νέα Αριστερά κατά ΚΚΕ, η Έλένα Ακρίτα τα έχει βάλει με όλους-ες-α, μαμάκηδες κατά μπαμπάκηδων, μια εμφυλιοπολεμική κατάσταση επικρατεί στη χώρα.

Τούτων δοθέντων, προτείνω να καταργηθεί ο γάμος. Για όλους.

Ούτως ή άλλως, όπως έχω αντιληφθεί από τα επιχειρήματα για το γάμο, το θέμα είναι ποιος θα πάρει την περιουσία αν πεθάνει ο άλλος.

Εντάξει, παίζει -και καλά- και το ποιος θα πάρει το πτώμα αλλά, ρε φίλε, χεστήκαμε ποιος θα πάρει το πτώμα. Πέθανε ο άνθρωπος, αφήστε τον στην ησυχία του.

Καλά, έχει πάρα πολύ γέλιο που γίνεται όλος αυτός ο χαμός με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και όλοι μιλάνε για θάνατο και περιουσίες. Προικοθήρες και τα ομόφυλα ζευγάρια. Σαν τα ετερόφυλα.

Τι θα γίνει η περιουσία, αν πεθάνει το ταίρι μου;

Ρε φίλε-η, αν σε απασχολεί τόσο πολύ τι θα γίνει η περιουσία αν πεθάνει ο καλός σου, μην παντρεύεσαι. Έτσι, δεν θα έχεις και δίλημμα.

Γιατί δεν περνάμε ένα νομοσχέδιο να καταργήσουμε και τον θάνατο; Έτσι, δεν θα έχει κανείς αγωνία τι θα συμβεί αν πεθάνει το ταίρι του. Θα ζουν μαζί στον αιώνα των αιώνων, αμήν.

Λοιπόν, αν είναι να σκοτωθούμε μεταξύ μας, καλύτερα να καταργηθεί ο γάμος. Καταργείται ο γάμος, τελειώνει ο εμφύλιος για το γάμο.

Αυτός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών ήταν το τέλειο ξεβράκωμα για την ελληνική κοινωνία.

Ο γάμος τον 21ο αιώνα -από ξεπερασμένος και γελοίος θεσμός- έγινε δικαίωμα, αριστεροί και αριστερές κόβουν φλέβες υπέρ του γάμου, φιλελεύθεροι και αναρχικοί που είναι κατά του κράτους ζητούν από το κράτος να επικυρώνει γάμους, και ορκισμένες φεμινίστριες σκίζουν τα σουτιέν τους υπέρ του γάμου, χωρίς να τους περνάει από το μυαλό πόσο γελοίο είναι αυτό.

Καταργήστε το γάμο για όλους. Για τις προίκες και τις κληρονομιές θα τα λύσετε στο συμβολαιογράφο. Ειρήνη, αδέρφια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.