“Δικαιοσύνη θέλετε; Ξύλο θα τρώτε”

Αγαπητέ φίλε Πιτσιρίκο, καλησπέρα.
Μεγάλη χαρά πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας το οποίο και επισκέφτηκε μιλώντας σε καμιά 100αριά βαλτά χόρτα με IQ μικρότερο από αυτό της βραστής πατάτας.
Το γνωρίζεις φαντάζομαι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία 200 αστυνομικών και 100 μπράβων οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν μαζί με τα 100 βαλτά χόρτα, έβγαλε έναν τρομερό λόγο, μία φανταστική ομιλία, η οποία έκανε τους παρευρισκόμενους να τραγουδήσουν :

“Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι,
με τα καντούνια τα στενά που τα ‘χω σεργιανίσει.
Κέρκυρα Κέρκυρα ποια προίκα σου έχεις πάρει,
χρυσάφι από τον Κυριάκο σου κι ασήμι απ’ τον Γεωργιάδη”.

Λίγο πριν την καταπληκτική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη λαοθάλασσα βούρκου που μαζεύτηκε στην πανέμορφη Κέρκυρα, μία γιαγιούλα πλησίασε τον Μωυσή, λέγοντάς του ότι παίρνει 440 ευρώ σύνταξη και τα 300 τα δίνει σε ενοίκιο.

Ο Κυριάκος επειδή πιάνει τον σφυγμό της κοινωνίας της απάντησε ότι ναι, αν έχεις ενοίκιο 300 ευρώ δεν βγαίνεις. Ενώ ξέρω ‘γω, αν δεν είχε το ενοίκιο των 300 ευρώ η γιαγιά, θα την έβγαζε εύκολα με 440 ευρώ σύνταξη και θα της έμεναν και μερικά ψιλά να τα δίνει στην εκκλησία και στους παπάδες για να ράψουν τα άμφια του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ο οποίος εμφανίζεται κάθε 25 χρόνια και μιλάει με τους πιστούς.
Οι παπάδες το λένε, όχι ο Ρώσος.

Και μιας και λέμε για εκκλησία, ο Κυριάκος, επειδή είναι και θρήσκος και ξέρει από πρώτο χέρι ότι η εκκλησία βοηθάει τους φτωχούς, όπως η κυβέρνησή του ένα πράγμα, την ρώτησε την γιαγιούλα αν την βοηθάει η εκκλησία, αυτή απάντησε όχι, κανείς δεν με βοηθάει και ο Μητσοτάκης ως γνήσιος προστάτης των φτωχών την ευχαρίστησε που ήρθε στην συγκέντρωση του και όπου φύγει φύγει, θα σας ειδοποιήσουμε, και του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Για κακή του τύχη, όμως, στη συγκέντρωση βρέθηκε και η κόρη του Νίκου Πλακιά, του πατέρα που έχασε τις δίδυμες κόρες του στην κρατική δολοφονία των Τεμπών.

Η αδελφή των αδικοχαμένων κοριτσιών η οποία σπουδάζει στη Κέρκυρα, μαζί με άλλους 4 συμφοιτητές της, φορώντας μπλουζάκια που παρέπεμπαν στα Τέμπη, βρέθηκε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Μωυσή, των 100 χόρτων, των 200 αστυνομικών και των 100 μπράβων και φώναξε με όλη τη δύναμη της φωνής της :

“ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”

Ο Μητσοτάκης ενοχλήθηκε γιατί, εκτός από γκόμενος, είναι και λίγο παρεξηγιάρης και άρχισε να λέει κάτι χαριτωμένα του τύπου “να μάθετε να μην διακόπτετε τον άλλον” και την ίδια ώρα οι μπράβοι του απομάκρυναν την κόρη του Νίκου Πλακιά με τους συμφοιτητές της από το σημείο της βοθροσυγκέντρωσης.

Εντάξει, δεν τους απομάκρυναν ακριβώς, τα παιδιά έχουν κάτι μώλωπες στα πλευρά, κάτι κατακόκκινα σημάδια στο λαιμό, εντάξει δεν τα πυροβόλησαν, εδώ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που επιτέλους κατάφερε την Μαφία να την κάνει λίγο πιο ευαίσθητη σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, αλλά τέλος καλό όλα καλά, τα πάντα έγιναν όπως έπρεπε.

Γιατί, όπως έχω πει πολλές φορές από την σελίδα μου, έτσι αντιμετωπίζει η κυβερνησάρα την κοινωνία. Έτσι αντιμετωπίζει τα παιδιά.
Πεινάτε κυρία μου; Δεν σας βοηθάει η εκκλησία; Ευχαριστούμε που ήρθατε.
Χάσατε τα παιδιά σας στα Τέμπη; Ήρθατε εδώ που μιλάω στα χόρτα, στην Ελληνική αστυνομία και στους μπράβους μου και φωνάζετε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΞΥΛΟ.

Ξύλο και στους φοιτητές. Δικαιοσύνη εσείς; Ξύλο εμείς.

Σε όλα έχει βρει λύση η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε όλα. Έτσι νομίζει τουλάχιστον.

Η αλήθεια όμως, Πιτσιρίκο, είναι ότι η Μαρία η Καρυστιανού, ο Νίκος ο Πλακιάς και όλοι αυτοί που εμπαίζουν κάθε μέρα, που τους κοροϊδεύουν, που τους λένε ψέματα, που τους συκοφαντούν, που τους ειρωνεύονται και τώρα γεμίζουν με μώλωπες και σημάδια τα κορμιά αυτών που ζουν από τύχη και τυχαίνει να είναι τα αδέλφια τους ή οι φίλοι τους, θα τους ΠΗΔΗΞΟΥΝ.

Είναι θέμα χρόνου.

Γιατί, Κυριάκο μου, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

Χαιρετισμούς στον φίλο σου τον Νετανάχιου. Που σε λίγο καιρό θα δικαστεί από το διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Όλα στην ώρα τους. Έρχεται και η δικιά σας…

Φιλάκια.

Με εκτίμηση

Λούκυ Λουκ

(Αγαπητέ Λούκυ Λουκ, από εσένα τα μαθαίνω. Δεν είχα ιδέα, αλήθεια. Γίνονται πραγματάκια στη χώρα. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.