Εικονοστάσια και στα κατσάβραχα για τους τουρίστες που εξαφανίζονται

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στη χώρα μας οι εξαφανίσεις 9 τουριστών σε δέκα ημέρες -με νεκρούς και αγνοούμενους-, ενώ είναι βέβαιο πως έχουν χαθεί χιλιάδες ακόμα αλλά δεν τους αναζητεί κανείς γιατί ζούμε σε μια κάργα ατομικιστική εποχή, που κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό του.

Οι τουρίστες ξεκινούν για περιπάτους και κάπου στον δρόμο τα τινάζουν, οπότε αποδεικνύεται πόσο δίκιο έχουν οι Έλληνες που, ακόμα και μέχρι το επόμενο τετράγωνο, πάνε με το αυτοκίνητο.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να φτιάξει ειδική αστυνομική μονάδα για εξαφανισμένους τουρίστες, γιατί είναι βέβαιο πως οι εξαφανίσεις τουριστών θα αυξηθούν στην διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ θα υπάρχει και χρηματική αμοιβή για όσους πολίτες προλάβουν να βρουν τα πτώματα των τουριστών πριν σαπίσουν και τους βρουν από την μπόχα ή τους φάνε τα κοράκια.

Εν τω μεταξύ, έχει αρχίσει να γεμίζει εικονοστάσια όλη η Ελλάδα, αφού οι συγγενείς των νεκρών τουριστών πάνε στο σημείο που τα κακάρωσαν οι δικοί τους και βάζουν εικονοστάσια στη μνήμη τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πια εικονοστάσια και στα κατσάβραχα και στις παραλίες, και όχι μόνο στις εθνικές οδούς, αλλά αυτό είναι πολύ καλό για τους τεχνίτες που φτιάχνουν τα εικονοστάσια, αφού κάνουν τρελές δουλειές και θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Η κυβέρνηση θεωρεί πολύ θετικό για την ελληνική οικονομία ότι εξαφανίζονται μαζικά οι τουρίστες, γιατί έρχονται από το εξωτερικό τριάντα συγγενείς τους για να τους βρουν, οπότε αυξάνονται οι αφίξεις και πετάει ο ελληνικός τουρισμός.

Είσης, οι συγγενείς των νεκρών τουριστών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στις μαγευτικές Κυκλάδες ή σε κάνα φαράγγι στην Κρήτη, θα έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα για το μνημόσυνο, οπότε θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα έσοδα για τον ελληνικό τουρισμό.

Όσο γι’ αυτούς που σοκάρονται με τους νεκρούς τουρίστες στα νησιά μας, θα πρέπει να καταλάβουν πως καλύτερα είναι να τα τινάξει ο Βρετανός ή ο Γερμανός δίπλα στην θάλασσα στο Αιγαίο, παρά στο κωλόσπιτο με τα ποντίκια στο Λονδίνο ή στην θλιβερή πολυκατοικία με τους 15 ορόφους στο Βερολίνο.

Μην το βλέπετε από την πλευρά σας, δείτε το από τη μεριά του 75χρονου τουρίστα που πεθαίνει δίπλα στην θάλασσα, στη Μεσόγειο, που τόσο αγάπησε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.