Υπάρχει ζωή στη Γη;

Η NASA είχε διαφημίσει πολύ τη χτεσινή της ανακοίνωση και είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως θα ανακοινώσει ότι υπάρχουν εξωγήινοι, ενώ κάποιοι δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η NASA να ανακάλυψε σε κάποιο μακρινό πλανήτη το Θεό ή –έστω- το Άγιο Πνεύμα.

Οι άνθρωποι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες. Τώρα που έχουμε αντιληφθεί πως στη Γη δεν υπάρχει πια ζωή, προσπαθούμε να μάθουμε αν υπάρχει ζωή στον Κρόνο.

Τελικά, η NASA ανακοίνωσε πως ανακάλυψε ένα μικρόβιο που δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα μικρόβια, αφού αυτό είναι εκκεντρικό, παιχνιδιάρικο και χαριτωμένο.

Το νέο μικρόβιο –σε αντίθεση με τα άλλα- ενσωματώνει στο DNA του το δηλητηριώδες στοιχείο αρσενικό. Αυτό το μικρόβιο που καταφέρνει να επιβιώσει με δηλητήριο θα πρέπει να είναι ελληνικής καταγωγής, αφού και η Ελλάδα επιβιώνει τόσα χρόνια αν και έχει ενσωματώσει δηλητηριώδεις πολιτικές οικογένειες που της έχουν ξεσκίσει τα ράμματα. Οπότε, το μικρόβιο θα πρέπει να το πουν «Μητσοτάκης».

Η είδηση πως η NASA δεν ανακάλυψε εξωγήινους προκάλεσε ανακούφιση στον ελληνικό λαό, ο οποίος φοβόταν πως, αν υπάρχουν εξωγήινοι, μπορεί να χρωστάμε και σε αυτούς τίποτα δισεκατομμύρια, οπότε θα είχαμε και νέο Μνημόνιο με νέα επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους μέχρι το 2350.

Ευτυχώς δεν χρωστάμε στους εξωγήινους – μάλλον είναι οι μόνοι στους οποίους δεν χρωστάμε.

Η ανακάλυψη του μικροβίου δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους Έλληνες, οι οποίοι αγαπούν μόνο το μικρόβιο της λέπρας που τους χαρίζει τηλεοπτικές συγκινήσεις.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.