Γίνετε συνδρομητές στο pitsirikos.net

 

Το pitsirikos.net είναι ανοιχτό σε όλους τους αναγνώστες και συνδρομητικό.

Η ύπαρξη και επιβίωση του pitsirikos.net εξαρτάται από τους αναγνώστες του.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητές με 3, 5, 10, 15, 20, 30 ή 50 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με την επιθυμία σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Οι συνδρομητές, ως επιβράβευση για την γενναιοδωρία τους, θα έχουν πρόσβαση σε κάποια επιπλέον κείμενα, podcast και άλλο υλικό, ενώ θα βλέπουν το blog χωρίς διαφημίσεις.

Όλοι οι συνδρομητές -ανεξάρτητα από το ποσό της συνδρομής τους- έχουν τα ίδια προνόμια.

Μηνιαία και επαναλαμβανόμενη συνδρομή με λογαριασμό PayPal

Αν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής με αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας κάθε μήνα.

Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας όποτε το επιθυμείτε, είτε μέσω PayPal ή στέλνοντας μήνυμα στο subscriptions@pitsirikos.net.

Επιλέξτε την μηνιαία -με αυτόματη ανανέωση- συνδρομή που σας ενδιαφέρει:Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής για έξι μήνες ή για έναν χρόνο με λογαριασμό PayPal -και αυτόματη ανανέωση-, πατήστε εδώ.

Αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal

Αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal ή αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής για ένα μόνο μήνα, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επιλέξτε εδώ το ποσό που σας ενδιαφέρει:

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Braintree (https://www.braintreepayments.com), μια εταιρία του PayPal, η οποία εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας ή χρεωστικής σας κάρτας δεν φτάνουν ποτέ στο pitsirikos.net, παρά μόνο η επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής στην Braintree.Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής για έξι μήνες ή για έναν χρόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πατήστε εδώ.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal ή δεν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, παρακαλώ γράψτε μου στο subscriptions@pitsirikos.net, για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Παρακαλώ να γράφετε το όνομά σας στην κατάθεση και για πόσους μήνες συνδρομής είναι το ποσό που καταθέτετε, και παράλληλα να στέλνετε mail στο subscriptions@pitsirikos.net για να ενεργοποιήσω το λογαριασμό σας.

Για την συναλλαγή θα σας σταλεί μέσα στις επόμενες μέρες απόδειξη στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Αν θέλετε τιμολόγιο αντί για απόδειξη, επικοινωνήστε μαζί μου στο subscriptions@pitsirikos.net με τα στοιχεία που θέλετε να κοπεί το τιμολόγιο.

Αν υπάρξουν κάποια λάθη στην αρχή με τις συνδρομές, παρακαλώ δείξτε λίγο υπομονή. Θα τα διορθώσω.

Σας ευχαριστώ.

(Μετά την επιτυχημένη πληρωμή, θα λάβετε ένα email με ένα σύνδεσμο ενεργοποίησης στη διεύθυνση email που έχετε στο paypal ή στην διεύθυνση που δηλώσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Θα πρέπει να το πατήσετε, για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Εάν δεν λάβετε το email αυτό στα εισερχόμενά σας, θα πρέπει να ελέγξετε junk / spam φάκελο αλληλογραφίας, ή την καρτέλα Promotion, εφόσον έχετε λογαριασμό στο gmail.

Εάν και πάλι δεν μπορείτε να βρείτε το email ενεργοποίησης, τότε επικοινωνήστε στο subscriptions@pitsirikos.net.)