Διόδια

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το κίνημα κατά της πληρωμής διοδίων, αφού χάνονται τεράστια έσοδα. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα:



Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρότεινε στον Γιώργο Παπανδρέου να μετατραπούν οι αποδείξεις που δίνουν οι υπάλληλοι στα διόδια σε λαχνούς. Κάθε μέρα θα γίνονται κληρώσεις και οι τυχεροί οδηγοί θα κερδίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά, σπίτια και κότερα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια και θα διαλυθεί το κίνημα των διοδίων.

Παράλληλα, τα έσοδα από τα διόδια θα παρουσιάσουν μεγάλη αύξηση αφού κάθε οδηγός δεν θα αγοράζει μόνο μια απόδειξη-λαχνό, αλλά θα τις αγοράζει δέκα δέκα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδίσει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.