Ελλάς – Ελλάς – Λάκης Γαβαλάς!

Ο διάσημος εισαγωγέας ρούχων Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη τα ξημερώματα από άνδρες του ΣΔΟΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας, για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο. Ο κ. Γαβαλάς βρισκόταν στο «Διογένης Studio», όπου άκουγε αντάρτικα από τον Αντώνη Ρέμο και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Μπορεί ο Λάκης Γαβαλάς να εντοπίστηκε να διασκεδάζει στο «Διογένης Studio» αλλά οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ δεν τον συνέλαβαν μέσα στο μαγαζί – μάλλον, για να μην παρεξηγηθούν οι συνάδελφοί τους που έχουν αναλάβει την προστασία αυτού του νυχτερινού κέντρου.

Η σύλληψη του Λάκη Γαβαλά έγινε στο Κολωνάκι, μετά από παράκληση του ιδίου. Ο κ. Γαβαλάς παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν στο Κολωνάκι επειδή θεωρεί πιο σικ να σε συλλαμβάνουν στο Κολωνάκι παρά στη λεωφόρο Συγγρού.

Τελικά, ο Λάκης Γαβαλάς αφέθηκε ελεύθερος, αφού ανέλαβε να ντύσει με δικά του ρούχα όλους τους αστυνομικούς της χώρας.

Ο κ. Γαβαλάς επισήμανε στους αστυνομικούς τα στιλιστικά λάθη της στολής τους και δεσμεύτηκε να τους μεταμορφώσει, ώστε να είναι πιο τρομακτικοί κι από τον ίδιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.