Οι ναζί κάνουν νάζια

Η προεκλογική προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας περιείχε και έναν κύριο, ο οποίος υποτίθεται πως ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -ενώ δεν ήταν- και καλούσε τους πολίτες να κάνουν αντάρτικο πόλεων. Τώρα που πέρασε η προεκλογική περίοδος και τα ψέματα τελείωσαν, μήπως θα είχε η κυβέρνηση την καλοσύνη να ασχοληθεί με το αληθινό αντάρτικο πόλεων που κάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής ή αυτό δεν πειράζει επειδή είναι “αδελφή παράταξη” με τη Νέα Δημοκρατία;

Τα καθημερινά μαχαιρώματα και οι ξυλοδαρμοί μεταναστών και όποιου Έλληνα τολμήσει να τους υπερασπιστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής -σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Έλληνες αστυνομικοί ψήφισαν πάλι μαζικά τη Χρυσή Αυγή- θέτουν ένα τεράστιο θέμα για τη δημοκρατία.

Μιας και οι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα μελών της Χρυσής Αυγής -όταν δεν συνεργάζονται μαζί τους στα εγκλήματα-, θα πρέπει να δημιουργηθεί και μια αστυνομία από δημοκρατικά στελέχη, για να προστατεύει τους δημοκρατικούς πολίτες από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και τους ναζιστές αστυνομικούς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.