Ο Κασιδιάρης έχει μέλλον
Η επιβίωση του pitsirikos.net εξαρτάται αποκλειστικά από τους αναγνώστες του. Γίνετε συνδρομητές εδώ.
Αν και οπωσδήποτε ήταν κάπως αγενής η επίθεση και η χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, δεν θα πρέπει να βιαστούμε να τον καταδικάσουμε.
Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι φασίστες μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά, αν τους “σπρώξει” σωστά το Mega, o ΣΚΑΪ και -γενικότερα- οι νταβατζήδες της διαπλοκής. Πάρτε για παράδειγμα τον Μάκη Βορίδη.
Από κει που ο κ. Βορίδης κυκλοφορούσε με το τσεκούρι για να ανοίξει κάνα κεφάλι, έγινε βουλευτής, υπουργός και τώρα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά που θα σώσει -για μια ακόμα φορά- τη χώρα.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.
H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.

