Μακριά από τα κανάλια!

Στην εισήγησή του στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο Αντώνης Σαμαράς συνέστησε στους υπουργούς να μη βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή τη σύσταση αλλά είναι φανερό πως οι προθέσεις του κ. Σαμαρά παρεξηγήθηκαν.



Ο Αντώνης Σαμαράς συνέστησε στους υπουργούς να μην βγαίνουν στα κανάλια, σε μια προσπάθεια να τους προστατεύσει.

Πολλοί υπουργοί της νέας κυβέρνησης είναι άγνωστοι φυσιογνωμικά στους πολίτες και δεν υπάρχει λόγος να γίνουν γνωστά τα πρόσωπά τους.

Σε δυο μήνες, που οι πάντες θα είναι έξαλλοι με το “έργο” της κυβέρνησης Σαμαρά και οι υπουργοί θα φοβούνται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο, καλό θα είναι για τους υπουργούς να μην μπορούν να τους αναγνωρίσουν οι πολίτες.

Άλλωστε, η παρουσία των υπουργών στα κανάλια είναι περιττή. Ο Πρετεντέρης, ο Καψής, η Τρέμη -και τα άλλα παιδιά- θα περνάνε την κυβερνητική προπαγάνδα στους πολίτες πολύ καλύτερα από τους υπουργούς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.