Do it like Kouvelis

Η επιβίωση του pitsirikos.net εξαρτάται αποκλειστικά από τους αναγνώστες του. Γίνετε συνδρομητές εδώ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μου έκανε καλό. Η απόφαση των Ελλήνων πολιτών να φέρουν στην εξουσία τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με απελευθέρωσε από τις ενοχές, και η ψήφος εμπιστοσύνης του Φώτη Κουβέλη στη νέα κυβέρνηση μου έλυσε τα χέρια και δεν έχω κανένα συνειδησιακό πρόβλημα.

Οι Έλληνες ψήφισαν. Μπορεί να υπάρχουν θύματα της χρεοκοπίας, αυτοκτονίες, άστεγοι, ζητιάνοι -και άλλοι συνάνθρωποί μας που δεν τα καταφέρνουν να επιβιώσουν-, μπορεί οι φασίστες να κάνουν πάρτι εντός και εκτός Βουλής, αλλά το μήνυμα που έστειλαν οι Έλληνες με την ψήφο τους ήταν ξεκάθαρο: Κοίτα την πάρτη σου.

Προσωπικά, με συμφέρει πάρα πολύ η ψήφος εμπιστοσύνης της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αν και δεν ήταν απαραίτητη για να κάνουν κυβέρνηση.

Εδώ στηρίζει την κυβέρνηση ο Κουβέλης. Μιλάμε για αριστερό. Με αποδείξεις. Σεβάσμια μορφή. Το λένε όλοι. Δεν είμαι εγώ, είναι ο Κουβέλης. Τόσα χρόνια αγώνες στο ΚΚΕ εσωτερικού, στην ΕΑΡ, στον Συνασπισμό, στον ΣΥΡΙΖΑ, και θα τον αμφισβητήσω εγώ;

Άρα, αφού στηρίζει η Αριστερά την κυβέρνηση που οι πολίτες ψήφισαν, τι να κάνω κι εγώ; Να πάω στο Σύνταγμα να διαδηλώσω; Μόνος μου; Σαν τον τρελό με το χαρτόνι που στέκεται στο Σύνταγμα και περιμένει τη Δευτέρα Παρουσία;

Όχι, θα πάω για μπάνια.

Άλλωστε, τώρα έχω και άλλοθι.

Ευχαριστώ, κύριε Κουβέλη.

Καλό καλοκαίρι!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.