Πάρα πολύ ωραία!


Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό αλλά τον Ιούνιο -έναν μήνα με ταξίδια και άπειρες μετακινήσεις- κατάφερα να σπάσω όλα τα προηγούμενα ρεκόρ αναγνωσιμότητας του μπλογκ. Πάνω από 250.000 unique visitors, πάνω από 650.000 visits, πάνω από 1.500.000 page views. Όποιος ασχολείται λίγο με το Διαδίκτυο, καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί για ένα site στο οποίο γράφει ένας μόνο άνθρωπος. Ευχαριστώ! Και συνεχίζω!

(Πριν από 4 χρόνια, πριν η Ελλάδα χρεοκοπήσει -και λίγο πριν πάω στον ΣΚΑΪ-, συζητούσαμε καμιά 15αριά μπλόγκερ να συνεργαστούμε ισότιμα. Όταν ήρθε η σειρά μου να μιλήσω, τους είπα πως είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα site που να μπει μέσα στα πρώτα 100 χιλιάδες του κόσμου και στα χίλια πρώτα στην Ελλάδα, οπότε θα είχαμε την τύχη μας στα χέρια μας, θα ήμασταν αφεντικά του εαυτού μας και δεν θα χρειαζόμασταν ποτέ ξανά κανένα αφεντικό. Η συνεργασία δεν έγινε. Τελικά, όμως, κατάφερα μόνος μου να μπει το μπλογκ κάποια στιγμή μέσα στα 30 χιλιάδες του κόσμου και στα 200 πρώτα στην Ελλάδα. Κρίμα που οι Έλληνες δεν έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε. Κρίμα που ψάχνουμε πάντα για αφεντικά. Κρίμα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.