Άνοιξε Πέτρο, άνοιξε

Τρίζει το πολιτικό σκηνικό μετά από μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου στο περιοδικό του αδιάφθορου και έγκριτου Γιώργου Τράγκα που το όνομά του στολίζει τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Πέτρος Τατσόπουλος έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε στο περιοδικό: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».

Η δήλωση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή –και νυν βουλευτή- θεωρείται σαν προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Πέτρος Τατσόπουλος αμφισβητεί την αρχηγία του Αλέξη Τσίπρα και θέλει να τον ανατρέψει.

Όπως δήλωσε πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έχει περάσει πια στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ –επειδή πριν από λίγους μήνες μετάνιωσε που ήταν στο ΠΑΣΟΚ επί 35 χρόνια-, «στο ΠΑΣΟΚ κανείς δεν διανοείτο να πει πως πηδάει περισσότερο από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας πηδούσε όλη την Αθήνα. Πηδούσε κι εμάς. Δεν μπορεί ο Τατσόπουλος να αμφισβητεί τον Τσίπρα στο πήδημα πριν καν γίνει πρωθυπουργός. Όλοι θα συγκρίνουν τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα τον βρουν λιγότερο πηδηχταρά».

Επίσης, στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως η δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου πως έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα είναι διχαστική για το λαϊκό κίνημα, αφού μένει παραπονεμένη η μισή Αθήνα που δεν την πήδησε.

Ενοχλημένοι είναι και οι ομοφυλόφιλοι, που, σαν μην τους έφτανε το βρίσιμο, το κυνηγητό και το ξύλο από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, έχουν τώρα και αριστερό βουλευτή της προόδου και των κινημάτων να προσπαθεί να πείσει τους χρυσαυγίτες πως δεν είναι αδερφή, λες και είναι κακό να είσαι αδερφή, λες και ενδιαφέρει κανένα φυσιολογικό άνθρωπο τι κάνεις στο κρεβάτι σου κι αν είσαι αδερφή ή όχι, ή λες και έχει κάποιο νόημα τι πιστεύουν οι χρυσαυγίτες για εσένα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με την Χρυσή Αυγή -και την θεωρεί ευλογία για την πολιτική του καριέρα-, αφού πιστεύει πως, σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει υπουργός, επειδή ο Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί να του αναθέσει το υπουργείο Χρυσής Αυγής.

(Στη φωτογραφία, μια ωραία απάντηση για τους χρυσαυγίτες που έχουν απορίες. Πριν τους δείρεις.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.