Μην ξεχνάς

Θα ήθελα να θυμίσω σε όσους το έχουν ξεχάσει αλλά και να ενημερώσω εκείνους που δεν το γνωρίζουν πως το αποτέλεσμα του ναζιστικού καθεστώτος για τη Γερμανία ήταν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Στο βάθος το κτίριο που βρίσκεται σήμερα το γερμανικό κοινοβούλιο.

Και μερικά λόγια ενός από τους εκατομμύρια φίλους της Ελλάδας και των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο. Δεν έχει σημασία το όνομά του. Είναι ο “καπετάνιος του Ατλαντικού”:

I have just been reading a very strong newspaper piece by Maria Margaronis exposing the wretched Golden Dawn. Becoming very very serious. Also, the UK and North Europe media are beginning to report on it big time, condemning Golden Dawn.

Golden Dawn will destroy Greece’s tourism and its culture and society if things go on like this. They are fools. Dangerous fools!

It is so very sad. Every country has its share of fascists, but it’s always the same. When a country’s economy goes to pieces the fascists crawl out of the woodwork.

We must hope that the great majority of sensible and decent Greeks reject these idiots in the long term.

The Good will triumph!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.