Μαντάμ Σουσού

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού αναστάτωσε όλα τα θηλυκά του πλανήτη εμφανιζόμενος με μπουρνούζι που κάλυπτε το καλοσχηματισμένο και κολασμένο κορμί του, έκανε σήμερα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα -μέσω του Twitter- και τον χλευάζει. Ουσιαστικά, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αφήνει να εννοηθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι αμόρφωτος. Κάποιοι πιστεύουν πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος κάνει πολιτική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. Κάνουν λάθος.



Πίσω από τους χαρακτηρισμούς του Θεόδωρου Πάγκαλου για τον Αλέξη Τσίπρα κρύβεται ο φθόνος.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πιστεύει πως είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο -τόσο έξυπνος που ηττήθηκε στις δημοτικές εκλογές από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο- και δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα πως θα γίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και δεν έγινε ο ίδιος που είναι διάνοια.

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος είναι ένας ξοφλημένος πολιτικός άνδρας 74 ετών -και είναι θαύμα ότι ζει ακόμα γιατί οι θεόχοντροι, συνήθως, δεν ζουν πολλά χρόνια-, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι μόλις 38 ετών.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος -που πριν γίνει σοσιαλιστής ήταν κομμουνιστής- είναι τόσο έξαλλος με το σουξέ του Αλέξη Τσίπρα που καταφεύγει σε έναν άκρατο μικροαστισμό και σχεδόν του καταλογίζει πως δεν ξέρει γαλλικά και πιάνο.

Το φοβερό και τρομερό παιδί του ΠΑΣΟΚ γέρασε και έγινε Μαντάμ Σουσού.

Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω αναλύσεις στον φθόνο που νιώθει ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τον Αλέξη Τσίπρα. Τον αποδίδει πολύ παραστατικά η διπλανή φωτογραφία. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι η Σοφία Λόρεν – αν και το στήθος του είναι πιο μεγάλο από της Τζέιν Μάνσφιλντ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.