Από success σε success

Συνεχίζεται το success story, με την επίσκεψη στη χώρα μας του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο κ. Γιούνκερ δεν ήρθε για επενδύσεις, αφού είναι φίλος της Ελλάδας και πιστεύει πως οι φίλοι δεν πρέπει να κάνουν μπίζνες παρέα γιατί θα χαλάσει η φιλία.

Οπωσδήποτε, είναι πολύ θετικό να έρχεται και κάνας φίλος στην Ελλάδα, γιατί όλοι οι άλλοι έρχονται μόνο για επενδύσεις και είναι καλό να ξέρεις πως υπάρχουν και κάποιοι που δεν σε θέλουν μόνο για το υπέροχο κορμί σου αλλά εκτιμούν και τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο.

Η επίσκεψη Γιούνκερ αποδεικνύει πως δεν έχουν χαθεί εντελώς οι ανθρώπινες αξίες και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν αρχές.

Στην διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μετέφερε την αγάπη του λαού του Λουξεμβούργου στον ελληνικό λαό και δήλωσε πως και οι 490 χιλιάδες κάτοικοι του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου συμπάσχουν με τους Έλληνες -όταν δεν κάνουν σκι ή κρουαζιέρες-, ενώ και ο Μέγας Δούκας Ερρίκος είναι συγκλονισμένος από την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας.

Σε μια κατάθεση ψυχής, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε πως ξεσκίστηκε να στέλνει SMS, για να ψηφίσει τον Αγάθωνα στην Γιουροβίζιον.

Ο Ζαν Κλον Γιούνκερ είπε ακόμα πως κανείς δεν μιλά σήμερα για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, και αυτό είναι αλήθεια, αφού όλοι πια είναι βέβαιοι πως θα διαλυθεί η Ευρωζώνη και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν θα αποχωρήσει πρώτη η Γερμανία.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι ο κ. Γιούνκερ είναι φίλος της Ελλάδας αλλά εγώ έχω να πω πως η Ελλάδα μπορεί να έχει όποιους φίλους θέλει, αρκεί να μην είναι και δικοί μου φίλοι, αφού δεν θέλω τέτοιους φίλους, φίλους που θέλουν να με βλέπουν να πονώ.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως τίποτα δεν θυμίζει σήμερα την Ελλάδα όπως ήταν έναν χρόνο πριν, οπότε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του, αφού πριν από έναν χρόνο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.