Γαργαλήστε τους!

Οι αποδοκιμασίες, τα σπρωξίδια, τα γιαούρτια και οι καφέδες δεν φαίνεται να επηρεάζουν τα στελέχη της κυβέρνησης. Αντιθέτως, με την βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ, παρουσιάζουν μια αθώα σφαλιάρα σαν απόπειρα δολοφονίας. Γι’ αυτό, προτείνω έναν νέο τρόπο αντίδρασης: το γαργαλητό.



Μόλις εμφανιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάτε κοντά του και τον γαργαλάτε.

Ο Άδωνις αρχίζει να γελάει και μετά βγαίνει σε διακόσιες τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, για να καταγγείλει πως αναρχικοί και αριστεροί προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν γαργαλώντας τον.

Στη συνέχεια, τα κυβερνητικά στελέχη και τα παπαγαλάκια τους ζητούν από όλους μας να καταδικάσουμε το γαργαλητό απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Εμείς δεν κάνουμε πίσω. Συνεχίζουμε να τους γαργαλάμε. Γινόμαστε γαργαλιστές.

Το γαργαλητό εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο σαν εναλλακτική μορφή αντίδρασης και αντίστασης. Οι αγορές τρέμουν. Γαργαλιούνται.

Η Ελλάδα δίνει για μια ακόμα φορά τα φώτα της σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Αγαπητές γαργαλίστριες, αγαπητοί γαργαλιστές, γαργαλήστε τους!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.